Amalian Helmiä

13. marraskuuta 2010

Vihreä

Kävin torstaina tarkastuttamassa poskionteloni ja odotushuoneessa oli sisarukset joilla oli ihanat onkos tämä nyt ruohon vihreät joustofrotee paidat. Olen syttynyt tähän väriin jo jonkun aikaa sitten. FB.ssä näin myös kuvan tytöstä tämän värisessä paidassa ja saman värisissä puuhelmissä - voi niin söpö!

Etsin kaapista mitä meiltälöytyy

Tätä marimekon omppupaitaa on pidetty henkkamaukan hameen kanssa ja ruskeiden sukkisten.

Perjantain kirppislöytö paita ja jo aijemmin kirppikseltä löydetyt leggarit (ainoa leggarit jotka ei Epeä ahdista, ei vaan ole pökissä mitää merkkiä, jotta osaisi ostaa lisää näitä)

IdaT paita ja name it.in neuletakki.


näitä lisää! Netti kauppoja olen jo kolunnut aika laihoin tuloksin : (

5 kommenttia:

 1. idat taitaa olla paidan merkki, ei katvig.

  VastaaPoista
 2. Joo niin onkin! hyvä kun huomasit, mietin noita leggareita kirjoittaessa, että ovatkohan katvigin niin kirjotin sitten sen : )

  VastaaPoista
 3. Leggarit taitavat olla meidän kirppis pöydästä.. muistelen ainakin että joskus nämä postasit kun olit ne kirppikseltä ostanut ja minulla oli silloin juuri kirppispöytä ja siellä juuri tuollaiset myynnissä. =D Ovat oikeasti ihan aikuisten caprileggarit (muistaakseni only tai muu vastaava merkki) joita itse pidin, mutta menevät varmasti myös lapsilla täys pitkinä leggareina!! :)

  VastaaPoista
 4. Sifia - ihan tosi!! Raahen kirppiksellä siis? Piti ihan käydä tutkailemassa niitä uudestaa ja joo voishan ne tosiaan hoikalle aikuiselle mennäkkin, siksi siis ne ei Epeä kiristä!! Täytyykin ostaa ostaa epelle pökät tästä lähdin aikuisten osastolta.. ei vaan varmaan talvella löydy capreja : (

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!