Amalian Helmiä

6. syyskuuta 2011

Kaupungille
Kävimme Lauantaina Oulupäivien kunniaksi torilla, vaikkei Oululaisia ollakkaan.
Oulusta olisi löytynyt vaikka minkälaista ohjelmaa ja näkemistä.
Me kävimme vain torilla ja kahvilassa. Olisimme käyneet museojuna ajelulla, mutta oltaisiin saatu odottaa seuraavaa liian kauan, että jätimme sen seuraavaan kertaan.

Lähtötunnelmissa:
Ostin tyllihamoset alushameiksi ja aluksi ajattelin niiden olevan liian "rimpsut" meidän tyyliin, mutta nyt olen ihan ihastunut näihin - tahtoo lisää. Veeruska lähti tänäänkin päiväkotiin tylleissä.

Veeruska onkin meidän perheen hienohelma, jolle on aivan turha ostaa housuja, aina on oltava hame tai mekko.

Epe taas ei pidä rimpsuista ja torillekkin laitettiin housut ja tutan kengät. Ajattelin ensin, että Epe tarvii syksyksi mekkosaappaat, mutta ne taitaisivat jäädä liian vähälle käytölle.

Torilla:Mukaan lähti vain ilmapallot.
Ensi viikonloppuna on Oulun torilla syysmarkkinat, ehkä menemme sitten uudestaa hakemaan omenoita ja rinkeleitä ainakin.
Olen vähitellen pääsemässä eroon tavasta pukea tytöt samanlaisiin. Toki niitä samanlaisia vaatteita on vielä aika paljon. Puen nykyisin samantyylisiin, mutta erilaisiin, koska ovat kuitenkin niin erilaisia tyttöjä : )
Lisäksi tytöt on aika samankokoisia, kaksoiskoossa käy paidoissakin sama koko ja hameet ja mekot sopii sama koko molemmille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!