Amalian Helmiä

27. syyskuuta 2011

Kommentointi

Minä haluaisin tietää ketä täällä käy? Minkälaisia ihmisiä? Minkä takia, mikä teitä täällä kiinnostaa : )
Tilastojen mukaan täällä käy lukijoita vaikka kuin, mutta kommentointi on hiipunut : ' (
Onkohan postaukset muuttuneet niin tylsiksi tai tyhjentäviksi ettei niihin ole mitään sanomista, vai onko kenties joku tekninen ongelma? (itselläni on viime aikoinan ollut monenlaista ongelmaa blogien kommentoinnin kanssa).
Minusta olisi mahottoman mukava saada silloin tällöin sinulta, joku kommentti jos täällä useammin käyt. Vaikka itseni takia tätä pidänkin - bloggaaminen on niin mukavaa rentoutumiskeino - harrastus - joidenkin asioiden purkupaikka asioille joilla ei halua muita vaivata.


36 kommenttia:

 1. Blogisi on kiva ja käyn lähes päivittäin katsomassa, onko päivityksiä tullut:) Jäin koukkuun, koska blogisi on riittävän monipuolinen eikä käsittele vain yhtä asiaa, ensimmäistä kertaa eksyin tänne joskus viime vuonna kun hypin blogista blogiin mielenkiintoisten nimien tai päivitysten perässä. Kommentoinnissa olen laiska ja kommentoin vasta nyt ensimmäistä kertaa:D

  VastaaPoista
 2. Täällä vakkarilukija, joka aina silloin tällöin muistaa kommentoidakin :) Mulla on kommentoinnin kanssa usein tosi paljon teknisiä ongelmia, jostain syystä mulla ei onnistu koko bloggeriin kirjautuminen ja kommentointi ei sitten onnistui kuin anonyyminä. Usein sitten käykin niin, että kun en jaksa alkaa tappelemaan bloggerin kanssa, kommentointikin jää. Se on kyllä tylsää, kun kirjoittaa jotain ja kukaan ei kommentoi :( Omassa blogissakin näkyy kävijälaskurista, että siellä päivittäin käy itseni lisäksi muitakin, mutta kukaan ei yleensä kommentoi mitään. Vaikka sitä blogia eniten itselleen kirjoittaakin niin onhan se mukavaa edes silloin tällöin saada jotain vastakaikua omille jutuilleen.

  Mä tykkään käydä täällä sun blogissa, koska asutaan samalla seudulla niin saan usein hyviä vinkkejä täältä lastenvaateostosten suhteen. Ja kun vielä oma tyttö on samanikäinen kuin sun nuorempi tyttösi ja vaatemakukin osuu yksiin niin tykkään lueskella sun juttuja :)

  VastaaPoista
 3. minä käyn kurkkimassa kaunista kotia, kauniita kuvia, juttuja erilaisista asioista. Myös paikkakuntavinkit kiinnostavat, samoilla suunnilla kun asutaan :)

  VastaaPoista
 4. Minäkin käyn yleensä aina lukemassa, ei ole tullut kauheasti kommentoitua, paitsi vaatepostauksiin, kun niistä tykkään. Minä antaisin kehitysideaksi vaihtaa tuon fontin, tai en tiedä mitä muut on mieltä, mutta itse koen sen hankalaksi lukea. ystävällisin syysterkuin Anna

  VastaaPoista
 5. Hei
  Käyn täällä melko usein, mutta tulee harvoin kommentoitua. Itse asun samoilla seuduilla kuin te, joten sen takia kiinnostaa esim. paikalliset lastenvaatelöydöt, sisustusjutut... Blogisi on kivan monipuolinen!

  Elviira

  VastaaPoista
 6. Hei

  Täälläkin "ei rekisteröitynyt"-lukija joka käy melkein päivittäin kurkkimassa mitä teille kuuluu :)vaikkei toisiamme tunneta.

  Ihanaa, että jaksat pitää tätä blogia vaikka työ ja lapset vie ison osan päivistä.

  Terkuin
  -K- samalta kylältä :)

  VastaaPoista
 7. Hei! Minäkin olen vakkarilukija vaikken kommentteja juuri jätäkään. Usein tulee kurkattua blogeihin näin töiden lomassa ja silloin ei kauheasti aikaa jää kommenttien laittamiseen, usein ilmeisesti bloggerista johtuen eivät kommentit edes mene "läpi" ensiyrittämällä ja sekin kasvattaa kommentointikynnystä.
  Blogissasi tykkään sen kauniista yleisilmeestä. "Tyttöjen juttujakin" on kiva lukea koska itsellänikin on yksi 4-vuotias pikkuprinsessa kotona.

  VastaaPoista
 8. Minä kurkin kaunista kotianne ja tyttöjen ihania vaatteita. Kommentoimaan en muka koskaan ehdi... no ok yleinsä teen blogeja lukiessani samalla tuhatta muutakin asiaa... syön, syötän vauvaa, hyssytän toisen sitteriä ja komennan isompia :) siinä se kommentointi sitten jää...

  VastaaPoista
 9. Minä käyn aina kun ehdin ja nyt se hatki on :) Tuo on niin tuttua että, eli kommentointi jää ja aika usein näyttää tilastot minullakin useampaa tuhatta päivässä ja kommenteja tulee joskus 4 ja joskus 30 ! kai se riippuu ajanjaksoista miten ehditään kirjoitella tai sitten blogeja on niin paljon ettei kukaan ehdi kuin piipahtaa suosikki blogeissaan ja monelta kirjoittelu jää :( Mutta eteenpäin, minusta on kiva että edes käydään.
  Mukavaa viikkoa.

  VastaaPoista
 10. Minäkin käyn usein, mutta olen laaiiska kommentoimaan ;). Meillä on kans nelivuotias tyttö ja asutaan melko lähellä teitä, no n. 100 kilsan päässä :). Nättejä vaatteita ja muita juttuja käyn kurkkimassa.

  VastaaPoista
 11. Joka päivä käyn täällä lukemassa ( bloggeri ilmottaa uusista postauksista) itselläni hirveä vauva kuume niin ihana nähdä miten kauniita vaatteita lapsillasi on. ihania yhdistelmiäkin. ja teidän asuntokin on ihana

  VastaaPoista
 12. Minä lueskelen säännöllisesti, anteeksi kommentoimattomuus, jostain syystä tulee vaan surffattua ja klikkailtua eivätkä kädet siirry näppäimistölle kuin ani harvoin kommentoidakseen. Tykkään blogistasi, esittelemäsi asiat ovat kiinnostavia (vaatteet; lasten ja aikuisten sekä kodin asiat ja sisustus), kirjoitat hyvin ja kuvasi ovat kivoja. Ja asuskellaankin vielä samalla suunnalla Suomea niin erilaiset vierailuvinkitkin kiinnostaa! Toivotan oikein mukavaa syksyä sinulle ja tyttärillesi ja toivon että jaksat kirjoitella ja jatkaa blogiasi. Ja minä lupaan kommentoida enemmän!

  VastaaPoista
 13. Täällä myös vakkarilukijasi ja olenkin jokinaika sitten liittynyt lukijaksikin. Tykkään blogistasi juuri tällaisena, jatka samaan malliin :)

  Kommentointini usein jää ihan vain siksi että tykkään lukea blogeja useitakin, mutta kommentointini vain jostain syystä yleensä jää. Täytyisi varmaan reipastua kommentoinnin saralla.

  VastaaPoista
 14. Hei vain!

  Olen 5-vuotiaan tytön äiti Oulun lähistöltä. Käyn lukemassa blogiasi ihan säännöllisesti, vaikka olenkin äärettömän laiska kommentoimaan. Minua kiinnostaa tyttöjen vaatetusasiat ja sisustusjutut. Blogisi kuvat ovat ihanan seesteisiä ja rauhallisia.

  MaaritP

  VastaaPoista
 15. Tunnustan käyneeni jokusen kerran lukemassa. Kerran yritin kommenttiakin jättää, mutta eipä se vaan onnistunut. Ja toisaalta musta on kyllä ollut niin tylsää jättää kommenttia anonyyminä, joten olen kokenut helpommaksi olla tekemättä mitään. Mielelläni olen siis juttujasi lukenut ja lupaan yrittää parantaa tapani!

  VastaaPoista
 16. Vakkarilukijasi täällä myös. Viiden lapsen äitinä ja remppaa tekevänä, aika on "välillä" kortilla. Yritän kommentoida niin monelle kuin ehdin, muuta aina jää joku pois.
  Viime aikoina minulla on ollut bloggerin kanssa ongelmia. Läheskään kaikkien blogijulkaisut ei näy listalla, ja ... lopun tiedätkin.
  Olen itse huomannut aivan saman ilmiön -kävijöitä on, mutta ei kommentoijia:( Sitä alkaa miettimään omia juttujaan, ja sitä, että kiinnostaako ne enää muita.
  Minua sinun jutut ainakin kiinnostaa, vaikka en aina kommentoi!

  VastaaPoista
 17. Minäkin luen kaikki postauksesi, jos vaan ehdin. Kiirusta pitelee. Teknisiä ongelmia ei ole tähän asti ollut, nyt varmaan heti tulee, kun pääsin sanomasta=)

  En ala nyt toivomaan mitään muutoksia, sillä tykkään just siitä että jokainen blogi on omansalainen.

  VastaaPoista
 18. sen tiijät että minä käyn. :)
  parasta sun blogissa on sisustusaiheet, ollaan jotenkin jollain tapaa niin samalla kaavalla vaikkei sit ollakkaan. :D
  nyt on jäänyt kommentointi tosi vähälle tänä syksynä, kuten myös omat postaukset. ehkä se tästä taas!
  kivaa päivää!

  VastaaPoista
 19. Minäkin käyn päivittäin kurkkimassa...olenkin nyt yrittänyt skarpata kommentoinnin suhteen:)

  Minä tykkään blogistasi kovasti siksi että se on sopiva sekoitus sisustusta, lastenvaatteita ja arkea..jatka siis samaan malliin!

  -Miikku jolla viisi tytärtä ja kaksi poikaa:)

  VastaaPoista
 20. Melkein kaikki postaukset käyn minäkin lukemassa, mutta kommentointi tahtoo useimmiten jäädä ja ihan vain ajan puutteen vuoksi. Blogiluettelo, jota seuraan, on aikas huikea ja kaikkiin ei aina millään ehdi/jaksa kommentoida vaikka se niin mukavaa tietysti oiskin. Sinulla on ihana blogi ja kivat jutut, jatka vain samaan malliin :) Iloa viikkoosi!

  VastaaPoista
 21. Heippa vaan Amalia ja tytöt. Aina bloggerin ilmoittaessa uutta päivitystä, luen blogiasi ja joskus jopa muuten vaan.

  Teillä on tosi kivan näköinen koti. Hyvällä maulla sisustettu ja laitettu. Eli sisustusjutut kiinnostaa Kommenttia yritän aina jättää, paitsi lastenvaatepostauksiin, koska itselle ei tämä aihe ole ajankohtainen, mutta silti luen nekin ja joskus jopa kommentoin.

  Aika monessa blogissa on viime aikoina ollut tätä kommenttiasiaa ja itsekin olen sitä ihmetellyt, että kävijöitä on, mutta välillä tuntuu että melkoista yksinpuhelua tämä bloggaaminen.

  Itse luen blogeja päivittäin ja yritän aina kommentoida jotakin. Monesti kuitenkaan bloggeri ei jostain syystä anna lähettää kommenttia ja kommentti häviää johonkin bittiavaruuteen.

  Jatka Amalia samaan malliin! :)

  VastaaPoista
 22. Ihana huomata, että täällä käy sittenkin monta vakkari lukijaa, eikä tilastojen lukijat olekkaan vain joku bugi (vai miksi niitä sanotaan).
  Toivottavasti ne tekniset ongelmat ei kommentointia estä. Nyt, kun on tuntunut, että kommenttien saaminen vähentynyt, vaikka itsellä on ollut taas virtaa blogata ja aiheita löytyy taas takataskusta vaikka kuin ja joulun lähentyessä suunnitelmat vain lisääntyvät.
  Toivottavasti kaikki jaksavat jättää silloin tällöin tulevaisuudessakin viestiä - vinkkiä, mielipidettä jne. Tiedän itsekkin, että valtaosa lukemistani postauksista jää kommentoimatta, mutta jos asia tuntuu läheseiltä tai erityisesti ihastuttaa pyrin jättämään siitä kommentin.
  Jännä oli myös huomata, että useampi lukija on täältä päin, silloin kannattaa minunkin "postata" paikallisista aiheista.
  Niin ja kommentin avulla löydän teidänkin blogeihin - nytkin löyty pari itselle ihan uutta ja ihanaa blogia.

  Mieltäni lämmitti kyllä suuresti jättämänne kommentit ja se että tämä on hyvä tällaisena sekasotkuna : )

  Suuri kiitos kaikille Ihanaisille!

  VastaaPoista
 23. Täälläkin nolostuneena ilmoittautuu yksi uusi mutta jo melko vakituinen lukija! :) Kommentointi tahtoo aina unohtua vaikka tiedän kyllä kuinka paljon vastavuoroisempaa tämä on jos joku kommentoin. Blogiasi jäin seuraamaan kun ollaan samoilta seuduilta ja minullakin pieniä lapsia. Yritän kunnostautua kommentoinnissa! ;)

  VastaaPoista
 24. Laiska kommentoija ilmoittautuu.Olen säännöllisen epäsäännöllinen kävijä.Välillä enenmän ja välillä vähemmän.
  Itselläni on kanssa alle kouluikäiset tytöt ja olen tykännyt lueskella vaatebloggauksia.Ja askartelu jutuista olen tykännyt.
  Mitä teitte metsästä hakemilla jutuilla?Sitä kirjan bloggaamista odotan.
  Ja sisustusjututkin ovat olleet kivoja.
  Taidanpa ilmouttautua nyt lukiaksi :)

  VastaaPoista
 25. Suis - Minä seilailen samalla lailla blogeista toiseen, joskus sittenharmittaa, kun ei tullut laitettua blogia suosikeihin, eikä sitten toistakertaa siihen löydä.

  Lumina - sulla olikin ihana blogi ja sait minulta nyt ainakin kommenttia ja varmasti jatkossakin.

  Suvi- huomasin, että yllättävän moni on samoilta seuduilta

  Anna - hyvä pointti täytyykin katsoa joku selkeempi fontti.

  Elviira - niitä lastenvaate löytöjä tuleekin aina aleaikaan : )

  K - ihan samalta kylältä, otahan hihasta kiinni jos meihin törmäät. Välillä tahtookin aika olla kortilla, mutta tällä on hyvä sitten nollata päivä kiireiden jälkeen.

  Päivi.J - minulla tulee kyllä luovutettua jos kommentti ei mene ekalla yrittämällä läpi, harmittaa vaan kun on saattanut kirjotella pitkät pätkät.

  Mari - no sepä se... minä bloggaan monesti, kun lapset jo nukkuu

  Wilhelmiina - uskomatonta käytkö sinäkin blogissani, jos voi sanoa olet minun blogimaailman idolleja - olen kyllä ihan otettu : )

  Mindianna - eli saman ikäinen neitonen löytyy teiltä kuin meidän veeruskan hurjapää

  Pick my life - meidän vauvelit on jo aika isoja ; )

  Tulppaanisipuli - samaa sinulle ja toivattavasti saat kädet toistenkin pysähtymään näppikselle

  VastaaPoista
 26. Sanna.j - minusta kommentoinin parhainta antia on kun bloggari vastaa kommenttiin. vaikka itse ei pysty vastaamaan heti, kun hyväksyn ne töissä - mutta vastaamaan ei voi alkaa ... paitsi tänään tulin aikaisemmin, kun illalla en ehtinyt henkilökohtaisia vastauksia jättämään.

  Maarit P - no niitähän täältä löytyy ja välillä vähän muutakin


  Nanni - eli sinulla on ollut teknisiä ongelmia.

  Miia - no varmasti puuhaa viiden lapsen kanssa riittää. Minusta kun tämä hiljeneminen on tapahtunut lähiaikoina... ennen tuli aina joku kommentti välillä useitakin, mutta nyt saattaa olla ettei tule yhtään.

  Jarna - samat sant minäkin luen kaikki sinun ja kommentin jätän kun koskettaa lähemmin itseä tai sai postauksesta itselle jotain enemmän.

  TIINA - joo siis kaikki jutut teillä on mielestäni aivan todella ihania - vaikka sitten ei just mitään samaa olekkaan mitä meillä... mutta varmaan se ajatus.

  Miikku - toivottavasti jaksat skarpata - tää ois ainakin onnellinen joka kommentista : )

  Virpi - ihania bloge on netti pullollaan, joten mahdoton on joka postaukseen kommentoida, mutta niihin itseä läheisempiin koitan pysähtyä kommentoimaan.

  Sandra - voi kiitos ja ihana ettei lastenvaatteetkaan häiritse. Nyt varmaan tuleekin sisustus juttua enemmän, kun ei ole mikää aleaika.

  Saila - niin ja kommenttiin yleensä saa sitten bloggaajalta vasta kommentin, vaikka täytyy tunnustaa että töiden ja koti kiireiden takia se on mahdotonta ihan välittömästi. itse yleensä käyn katsomassa blogissa johon olen jättänyt kommentin bloggaajan uutta postausta lukiessa olenko saanut vastausta kommenttiini - sillon tietää että bloggari on ehtinyt taas koneelle istahtaa ja varmaan vastauksenkin jättää.

  Mirva- olen huomannut, että googlesta tullaan katsomaan niitä askartelu juttuja ja itse toivoisin muidenkin postaavan samanlaisista lapsen kanssa tekemisistä. Olen välillä postaillut täällä myös lasten kanssa leipomisesta, jos on löytynyt sellainen resepti jonka lapsen kanssa voi toteuttaa. Me ei olla tehty niistä mitään - piti vaan hakea talteen ennen lumia,kun sattui niin ihana ilma. Viikonloppuna kuvaan ne kirjat, joten eiköhän ensi viikolla tule ne kirjavinkit. Syksyn mittaan askarrellaan tyttöjen kans. Eilen muuten saatiin pihan täydeltä uusia askartelutarvikkeita myrskyn ansiosta, kun piha täynnä koivun oksia.

  Niin ja lisäksi ihana, kun kukaan ei ole kommentoinut kirjoitusvirheistäni tai murteesta tekstissä. Minua kun riivaa tuo jonkun asteinen lukihäiriö ja koti koneella ei ole wordia jolla vois oikolukea ja toissaalta bloggaaminen vähenisi varmasti rutkasti jos joutuisin oikolukeen kaikki pikaisesti kyhätyt postauksetkin

  VastaaPoista
 27. Hei,

  jokaisen postauksen käyn yleensä lukemassa, mutta en juuri ollenkaan kommentoi lukemiani blogeja (en vain ole jotenkin "oppinut"). Itseäni kiinnostaa lastenvaatteet, sisustus ja tavallinen arkielämä. Oma tyttöni on iältään 4-v.

  Mukavaa syksyä ja kiitos aktiivisesta bloggaamisesta =)

  t. Päivi

  VastaaPoista
 28. Minäkin käyn täällä lähes päivittäin, kommentointi vaan tuppaa aina jäämään. Meillä on kohta 4 -vuotias tytön tyllerö, ja Oulusta ollaan =). Jatka samaan malliin!

  VastaaPoista
 29. Päivi ja Tintti - tiiättekö, kun teilläkin on meidän Veeruskan kans samanikäiset typykät niin ois ihana saada kommenttia vastineeksi, että mitä teidän tytöt ja muutkin samanikäiset tytöt tekee - bloggauksen aiheeseen liittyen.

  VastaaPoista
 30. Täällä suhteellisen uusi lukija, joka kommentoi aina silloin tällöin :)

  Monesti on vain sellainen tilanne, että ehtii nopeasti lukaista, mutta ei sitten kuitenkaan jää aikaa kommentoida..

  Tykkään kyllä kovasti! Varsinkin kuvista ja lastenvaatteista

  VastaaPoista
 31. Mä olen aika uusi lukija, mutta käyn usein nyt kun oon tänne löytänyt. Aikasemmin en oo kommentoinut, mutta pitäähän se nyt alottaa sekin kun kerran pyydetään :)
  Mua kiinnostaa täällä erityisesti lastenvaatejutut ja sisustusjutut. Meillä on tytöt 1,5-vuoden ikäerolla joten on senkin puolesta kiva seurata, että mitä teillä puetaan erilaisille, mutta melko samankokosille tytöille päälle :)

  VastaaPoista
 32. Olen jotakin kautta tänne eksynyt ja jälkikäteen hoksannut, että ollaan "tuttuja" srk:n perhekerhon kautta. Sen jälkeen, ku aloitit töissä, ei ollakaan törmätty. Teillä on tytöt kasvaneet kovasti. Isoja prinsessoja ovat jo. Meillä on nyt kolmaskin poitsu ja aina välillä käydään kerhoilemassa. En tiedä hoksaatko;) t. 3:n T:n äippä:)

  VastaaPoista
 33. La petite Princesse - no niin hän se välillä käy itsellekkin, että murto-osaan luetuista postaa - mutta niihin vakio blogeihin mitä lue jätän aina silloin tällöin kommentin.

  Ilona - ennen minä puin tytöt ihan samanlaisiin, mutta nyt oon vähentänyt sitä hurjasti, kun ovat niin erilaisia luonteeltaan.

  3:n äippä : ) vähän aikaa mietin, kellä oli poikia, mutta kyllä mää taidan tietää. Kälysi ainakin joskus kävi täällä. Kun joku joka minut oikeesti tuntee, tulee aina tunne, että hui olenko ihan pöhköjä kirjootellu - tuntemattomille on niin helppo höpöttää. Moni oikea kaveri ei tätä tiedäkkään.

  VastaaPoista
 34. Muutama päivä sitten löysin blogisi. Tyylikkäästi otettuja kuvia, ihanaa sisutusta, mukavia juttuja. Mullakin kirjotusvirheitä piisaa, joten ne ei mua haittaa.
  jatta 5kk:n tytön ja 2,5v pojan äiti

  VastaaPoista
 35. Jatta - hyvä ettei haittaa, koska joskus olen lukenut arvosteluja kirjoitusvirheitä - onneksi ite en ole palautetta saanut, mutta olenhan siitä koittanut heti alkuun kertoakkin

  VastaaPoista
 36. Moi! Löysin kesällä blogiisi arkirakkaus -blogin kautta! Tykkään tyylistäsi kirjoittaa! Ihania kuvia kodista kuin lapsistakin! Jäin koukkuun jo! :) Jatka samaan malliin! Terveisin, kuuden lapsen äiskä ja ope

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!