Amalian Helmiä

16. syyskuuta 2011

Ballerina asfaltillaMeille tuli asfaltti.
Siitä on ehditty ottaa jo ilo irti. Ei  Veeruska ehtinyt baletin jälkeen vaatteita vaihtaa, kun piti päästä testaamaan tätä kauan odotettua ihanuutta.
Meidän pihatie on sen verran iso, että siinä on mahduttu myös naapurin lasten kanssa rinkiä ajaa, isän seistessä keskellä liikennevalona  lasten askartelemien valojen kanssa : ). Tietysti asfalttiin oli piirretty suojatiet ja muut asiaan kuuluvat merkit. On se myös ollut täynnä toinen toistaan hienompia piirroksia, kun vihdoinkin päästiin kaivamaan taas esiin ne katuliidut.5 kommenttia:

 1. ihana. onks siellä noin lämmin!?

  VastaaPoista
 2. Tiina - kuva on maanantailta, mutta sunnuntaina neiti veteli bikineissä menemään - kun ei auttanut perinteinen "meneppä vähäksi aikaa terasille koitamaan kuinka kylmä siellä on" - kun lähenteli 20 astetta.

  VastaaPoista
 3. saako kysyä mitä asfaltointi maksaa? Meillä olis tarkoitus laatoittaa MUTTA olisko sitteenkin helpompi tuo asfalttivaihtoehto...

  VastaaPoista
 4. Saapi toki - 13 euroa neliö ja siitä noin puolet on työtä ja siitä saa sitten kotitalousvähennystä vielä tänä vuonna 60%. Me todettiin että helpompi näin ja sitä laatotettavaakin jäi...

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!