Amalian Helmiä

20. syyskuuta 2011

Virkaten

Syksyisin tekee mieli näperrellä jotain, käpertyä viltin alle sohvan nurkkaan, kutoa tai virkata.
Minä olen enemmän virkkaaja kuin kutoja. Eilen aamulla mittari oli pakkasen puolella, joten talvi lähestyy jo hurjaa vauhtia. Viikonloppuna virkkasin uusiin talvivaatteisiin sopivan pipsan. Lanka oli jokunen vuosi sitten jemmaamaani mamboa (siis miksi sitä ei valmisteta enään ). Toinen nappi on takin varanappi - pysyy ainakin pipossa tallessa.

Täytyy varmaan inventoida asustejemma, jolloin voi pitää hyvissä ajoin silmät auki kauppareissuilla. Inhoa sitä, että joutuu paniikissa läheteä kauppaan, kun huomaa, että kaikki tumput on menneet pieneksi ja huomiseksi on luvattu lumisadetta : /
Joku päivä yritän ehtiä Rasavillin tehtaanmyymälään kintas ostoksille - sieltä löytyi viimme vuoden suosikkikinttaat. Onko kukaan muuten ehtinyt siellä käymään, sen jälkeen kun avasivat uuden liikkeen?

5 kommenttia:

 1. Ihana hattu :) olisiko sulla jotain ohjetta tuohon? Itse myös hallitsen virkkamisen palon paremmin kuin kutomisen :) netistä vain ei tahdo oikein löytyä hyviä pipon virkkausohjeita, ainakaan ite en oo löytäny :/

  VastaaPoista
 2. Ompa kiva todellakin, ei varmasti tule muilla vastaan!

  VastaaPoista
 3. Missä se Rasvillin uusi liike on?

  VastaaPoista
 4. Tosi kivan pipon oot saanu aikaseksi :)

  VastaaPoista
 5. Yritän vastata kommentteihin aina samana päivänä, mutta eilen kävoin testaamassa ekan kerran joogaa ja sehän kestikin puolitoista tuntia.

  Killi - tuo on maailan yksin kertaisin virkata. Ketjusilmukoita lapsen pään ympäriksen pituisesti ja siitä pylväillä virkaten sellainen putki. Putken pää kiinni jolloin siitä tulee neliö.

  Anni - ei varmaan ja mambon ansiosta aika lääminkin.

  anonyymi - minun mielestä se on muutta toppilaan

  sanda - kiitos, tosi nopea tekoinen "luomus" : )

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!