Amalian Helmiä

18. toukokuuta 2012

Cupcaken hyvityksenä Maxomorraa

Saatiin siitä rikkinäisestä Cupcaken haalarista lahjakortti liikkeeseen mistä puku ostettiin.
Nyt sieltä kotiutui Maxomorraa.
Kaksi pirteää pipoa, mekko ja paita. Nämä tuntuu kyllä hyviltä - toivottavasti ovat sitä pesun jälkeenkin.


Haalarista jäi kyllä pahamieli, mutta tällä mennään - ei jaksa.
Mua tahtoo alkaa vaan ärsyttää selittely lumen myöhäisestä tulosta, tällaisessa selvässä valmistusvirheessä ja kun itse vielä haalari oli eka kerran päällä uutena vuotena, kun täällä oli jo lunta. Vanhoja puku käytettiin myös kevät talven "kovilla hangilla". Tyhmä minä, kun säästelen parempia - ihan turha vaiva!

6 kommenttia:

 1. Hei! Saitko hyvityksen koko haalarin edestä vai puolikkaan? Meillä kävi takin kanssa niin ettei kestänyt ekaa pesua, hyvitys puolet summasta vaikka kyse valmistusvirheestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, hyvitys oli 1/3 haalarin hinnasta. Minä en ole uskaltanut cuppiksia vielä pesemään - lahoovat vielä kesken pesun ja särkevät koneen.

   Poista
 2. Ihanan pirteitä juttuja teille on tullut? Mistähän sä tilasit sen haalarin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi tuntuu vielä aikas laadukkaan tuntuisilta hintaa nähden. En kehtaa kertoa sitä yritystä, mutta löytyy kyllä blogista jostain viime elokuulta.

   Poista
 3. Saanko udella, mistä ostit Cupcaken haalarin? Mielestäni olisi ollut korrektia joko korjata haalari (mikä olisi aika mahdotonta, kun tietää kuinka kallista vaatteiden korjailu suomalaisella ompelijalla on) tai antaa haalarista rahat takaisin eikä mitään lahjakorttia. Lahjakortilla yrittäjä sitoo sinut kuluttamaan lisää hänen omasta yrityksestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kehtaa kertoa, jos tulee vaikka kunnianloukkaus tmv. ei näistä netti kutuista tiiä - mitä uskaltaa kertoa : /
   Mulla meni vielä vähän maksun puolelle ja aika hakusassa oli, että jotain järkevää tilattavaa keksin ennen lahjakortin umpeutumista.

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!