Amalian Helmiä

28. toukokuuta 2012

Lämpimässä säässä

Meitä on aina hellinyt aurinko tyttöjen syntymäpäivinä - sen seitsemän vuotta. Molemmat tytöt ovat syntyneet aurinkoisina päivinä, vanhempi sunnuntaina ja nuorempi lauantain. Saimme taas juhlia juoksennelle välillä pihalla.
Vilinää riitti ja minä niin nautin siitä!13 kommenttia:

 1. Ihanat juhlat ja nuo pilkkumukit pilleineen on ihan supersöpöt!

  VastaaPoista
 2. Ihanat mekot tytöillä!Saako kysyä että minkä merkkisiä/mistä hankittu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on ylläri ylläri vertbaudetin ja Ellokselta tilatuu viimme syksyisiin häihin. Nytkin siellä on ihania mekkoja tarjolla

   Poista
 3. Onnea neideille:)!
  Kauniit mekot tytöillä! Mistä ovat muuten raidalliset pillit ja nuo pilkulliset lautaset & mukit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on ostettu Ruotsista Luulajasta kaupasta jonka nimeä en muista, mutta en ole suomen puolella sellaiseen törmännyt. Kauppa on täynnä kaikkea ihanaa!!! Viimme vuotiset synttäri kipot ostin kans sieltä.

   Poista
  2. Joo, oon just noita pillejä etsinyt Lillin synttäreille muttei taida Suomesta löytyä :)!
   Kiitos kuitenkin!

   Poista
  3. Evelinalle vinkiksi että Etsy.comista löytyy jos jonkinlaisia ihania pillejä yms.!

   Poista
 4. Siis onpas nuo tyttöjen mekot ihanat!! Hitsit kun meidän neidit eivät oikein enää halua mekkoja minnekään... höh. Ja kiva tuo sun tinjami-idea hoitotädeille... pahus, se olisikin ollut hyvä idea meilläkin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ollaan tykätty - vähän eri väriset mihin on totuttu. Meillä on mekoteltu urakalla toukokuu eikä vielä loppua näy - lakkiaiset ristiäiset. Meillä ollaan ehdottomasti enemmän mekko kuin hame tyttöjä - jostain syystä niitä hameet ahistaa ?
   Ois kiva jos uuseempikin postais muistamisista niin sais vinkkejä - sillä ite näistä aina postailen.
   Josta tuli mieleen että toissa äitienpäivän askartelu idea oli saanut tänä keväänä ihan törkeästi lukijoita - mietin vaan että monessakohan perheessä on askarreltu huovasta kännykkäkotelo : )

   Poista
 5. Mä tässä pähkäilen oman tytön synttärikakkua niin olisin kysynyt onko tuossa sun kakussa päällä kermaakin vai ihan vaan nuo koristeet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tytöt pursotti sellasesta valmispurkista kermaa noihin saumoihin tarjoilu vaiheessa - edellisessä kakussa huomattiin , että kerma ei tykänny "odottaa" pakkasessa. Siis ei laitettu kokonaan, kun kaikki ei siitäkään tykkää.

   Poista
 6. IIIiiiiihanat mekot tytöillä!

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!