Amalian Helmiä

8. toukokuuta 2012

TakkutukkaKäytiin nuoremman neidin kanssa yhdessä parturissa ja sieltä saatiin meillekkin tämä Tangle teezeri.
Meillä on jo pitkään tuskasteltu tyttöjen hiusten kanssa. Tytöt haluaa pitkät hiuksen, mutta varsinkin esikoinen on herkkä päänahan kanssa. Esikoinen on vielä perinyt runsaan husten määrän ja äidin liukkaan hennon laadun - eli hiukset takkuuntuvat, mutta hanka saada esim luonnonharjalla selväksi, kun hiusta on niin paljon.Pelastus näyttää löytyneen tästä kukkasesta ; )


Selvittää ilman itkua esikoisenkin hiukset ja on äitikin käynyt sitä lainaamassa.
Tämä ei säihköistä hiusta ja hieroo kivasti päänahkaa.

12 kommenttia:

 1. Sama postaus tuolla luonnoksissa :D Ihan loistohankinta ja äitikin lainaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo minäkin sillä harjailen - vaikka eniten käytänkin luonnonharjaa. Tosi huippu vehje

   Poista
 2. Täytyykin tutustua tähän! Meillä tytöllä valtavasti hiusta ja yleensä etenkin kotioloissa takussa, koska Tellu ei vaan kestä sitä suoraksi harjaamista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on kans taistelua hiusten kanssa ja olen sanonut, että jos sitä ei saa harjata niin leikataan polkka - kerran se onkin tehty (ettei ole perätöntä uhkailua : D )

   Poista
 3. Tuollainen pitää ehdottomasti saada meillekin kokeiluun! Missä noita myydään ja paljonko maksaa? Saako noita jostain raahen alueelta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ostettiin parturista ja varmaan saa sieltäkin jos saa meidän tuppulan parturista. Mikä se on siinä ihan keskustassa isompi parturi? Me käytiin tyttöjen kans Raahessa asuessa aina siinä.

   Poista
 4. Ooo, kivan näköinen "härpäke" ;) Adéalla alkaa alemaan suht pitkät hiukset jo ja onkin kertonut että ei niitä leikata saa. Ja takuillahan ne välillä on juu meilläkin. -Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja sitten, kun ne pääsee takuille niin voi itku sitä selvittelyä ; )

   Poista
 5. Vinkkivä kerron et mul on ollu lapsest ast takku hiukset ja paksut ja torel hyvä selvittäjä on selvitys spray ♥ Mä käytän ite sitä lapsil tarkotettua, sprayta ku tuoksuuki nii ihanalt ♥ Mä en pärjäis ilma tota ainet ja ny hiukset on vaa hiukka yli olkkapään, mut siltti menee takkuun niskast ja takaraivost joka päivä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Torel? mistä sitä saa? Meillä on vaan muumia, mutta vois olla joku parempi selvitys suihke.
   Jos takut on menny yli pahoiksi niin niitä on selvitelty saunassa - isolla määrällä hoitoainetta ja sitten harjailtu.

   Poista
 6. Kiitti vinkistä! Tilasin meille tuollaisen Beautybay.com:ista, kun täältä Oulusta ei äkkiseltään löytynyt (Ull-Marista kävin kysymässä, mutta ei ollut). Nyt odotellaan saapuvaksi, jotta päästään kokeilemaan. Meidän neidin tukka on aina takussa ja harjaaminen on yhtä tuskaa, välillä on mietitty jopa hiusten leikkaamista lyhyemmäksi, mutta jospa uusi harja innostaisi harjailemaan =).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. katoinkin, että jostain nettikaupoistakin sais. Meidän tuppukylän parturissa käy niin paljon lapsia/kokonaisia perheitä, että ehkä ne sillä oli noita hankkineet. Mekin käydään monesti koko perhe kerrallaan.

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!