Amalian Helmiä

11. joulukuuta 2012

Neulotut kynttilät

Voi mitä ihanuus kynttilöitä löysimmekään Halpa-hallin kynttilähyllystä!
Tuolta Halpiksesta tekee joskus huippuja sisustuslöytöjä. Siellä olisi ollut myös ihania AmandaB.n lasipurkkeja. Taidamme hakea sellaisen piparipurkiksi, kun menemme vauvelin kanssa tekemään tänään"tontun töitä". Ekaa kertaa lähdetään "ulos" vauvan kanssa. Vielä emme ole käyneet vaunuttelemassa, vaikka nyt ei olekkaan paljoa pakkasta. 
Jännää, siitä onkin vierähtänyt vuosia, kun olen kaupoilla vaunutellut. Pitää miettiä mitä hoitolaukkuun pakkaan - onneksi ruoka kulkee mukana ; )
Mutta eivätkö nämä olekkin lämpöisen pehmoisia - tohtiikohan näitä edes polttaa?

8 kommenttia:

 1. Olen myös huomannut saman asian, että halppiksesta löytyy yllättävän paljon kaikkea kivaa ja kaunista sisutukseen. Mutta nämä kynttilät..kauniit! Halppiksesta saa melko edullisestikin kaikkia hienouksia ja ainahan ei kaiken tarvitse olla niitä merkkituotteita vaan joskus halvallakin saa nättejä juttuja! Kyllähän noita ny kelpaa poltella ja ei kaunista saa säästellä..liekit tekvät niistä vielä ihanemmat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun on tunnustettava, että vaikka kynttilöitä meiltä löytyy vaikka kuin niin olen aika huono kynttilöiden polttelija. Minulla on ehkä jäänyt traumoja lapsuudesta, kun yksi tuikku roihahti sisällä metrin liekkiehin.

   Poista
 2. Onpa kerrassaan kauniita! Kiitos vinkistä, huomenna käyn tsekkaan Halpahallin valikoimat, olinkin unohtanut koko kaupan olemassaolon... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin oli inohtanut, mutta nyt menin sinne katteleen joulukrääsää niin uistui mieleen - aikoinaan tuli sieltä osteltua kaikkiea kivaa...

   Poista
 3. Aivan ihania! Halpiskaupoissa on usein samaa ihanaa sisustustavaraa mitä pienemmissä sisustusputiikeissakin -hinnoissa vaan on eroa:) Myös Tokmannilta tekee kivoja löytöjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin saattaa olla ihan sama tavara, kuin merkki liikkeessä - ne ei vaan oo niin nätisti esillä.

   Poista
 4. Kauniita ovat. Noitahan vois vaikka jouluna viedä tuliaisiksi kyläpaikkoihin.

  Oletkos muuten miettinyt vaihtaa blogisi nimeä? Tai tehdä siihen jotain lisäystä pikku prinssin myötä? :)

  Mukavaa joulun odotusta! Blogiasi on ilo seurata. Ja kun asustelee Oulussa, saa sinulta monesti kivoja vinkkejä shoppailuun. Esim kirjainleimasimia olin etsinyt pitkään ja täältä ne sitten bongasin. Kiitos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ihan samaa minäkin mietin tai päiväkotitädeille.

   Joo olen miettinyt sitä nimeä ja oikeastaan aika kauanjo, kun se on aika tökerö. Tuli vaan aikoinaan (kohta viisi vuotta sitten), vain joku rääpäistyä. Silloin ei vielä lastenvaate blogeja juuri ollut ja se tuntui ihan samalta minkä nimeksi laitan. Nyt pojan myötä varmaan pitäisi jotain keksiä.

   Voi samoin sinne mukavaa joulun odotusta ja kiva jos jotain vinkkiä olet saanut.

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!