Amalian Helmiä

8. joulukuuta 2012

Tonttupoika

Elämä pyörii tämän pikkuisen pojan ympärillä.

Täytyy muistaa huomioida tyttöjäkin. Ihan pienet jutut riittä, kaksin ollaan käyty tankkaamassa autoa, käyty kaupassa tai vaikka saunassa. Tyttö porukalla kirjastossa tai pikku lenkki kävelemässä.
En tiedä onko se hormoonien ansiota, mutta monena päivänä ollaan leivottu ( en tosin tiedä onko se hyvä, kun ei nuo "imetysvarastot" sitten vähene)

Hurjaa, kun enää reilut kaksi viikoa jouluun! Tässä muistaa kirjoittaessa hoitamattomia joulujuttuja - joulupukki (yleensä kyllä ite ottaa joulun alla yhteyttä), kuusi, koristelut ihan vaiheessa, jouluruoka (mitä tänä jouluna syödään), mutta onneksi kuvissta tuli ilmoitus, että ovat laittaneet postiin - eli ehditään saada ne lähtemään eteenpäin.
Oikeasti ei ole niin väliä onko kaikki niin justiin - nautitaan tästä joulusta näin : )
Eiköhän kaikki hoidu omalla painollaa.


8 kommenttia:

 1. Syötävän suloinen tonttupoika! <3

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana vauva! Olette saaneet kyllä niin arvokkaan lahjan, ettei parempaa lahjaa voi saada. (Itsekin toivoisin tuollaista nyyttiä, mutta ei se ole niin helppo saada.)
  Stressitöntä joulunodotusta! Muista että kaupoista ja myyjäisistä saa valmiina, eikä kaikkea tarvitse tehdä itse.

  Ellu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt otetaan keveästi jouluhössötysten kanssa ja nautitaan tästä. Minäkin sen tiedän, kuinka arvokas tämä paketti on ja toimitusajat saattaa olla pitkät (onhan tässä vuosia vierähtänyt) : ) tai tyystin mahdottomat. Toivottavasti teillekkin tällainen paketti suotaisiin.

   Poista
 3. Voi mikä ihanuus <3 Paljon onnea!!! Huomenna vietetään oman pienen tonttupoikani 6-vuotis synttäreita, mutta muistan vielä niin hyvin sen ensimmäisen joulun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, tuo se tähän jouluun jotain erikoista. Vaikka täällä mainitsekin tekemättömistä hommista todellisuudessa niillä ei nyt niin isoa merkitystä ole. Tietysti pukki, kuusi ja lahjat on tärkeitä isommille lapsille, mutta muulla ei nyt olekkaan niin väliä.

   Poista
 4. Niin ihana suloisuus! :) Onnea hurjasti! en ole tainnut vielä muistaa onnitella.. ;)

  VastaaPoista
 5. Ihana tonttu :) ja kiva blogi, eksyin tänne :)

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!