Amalian Helmiä

4. joulukuuta 2012

Voihan alet...

Ompas tullut taas säästettyä. Nämä vaate- ja lastenvaate ostokset tahtoo aina pakkautua tiettyihin ajan jaksoihin. Nyt on tullut tehtyä eräskin tilaus.

Tänään Pompdelux nosti aleprossiaan, nyt ale on  -50%.
Sieltä lähti mm. tuo villatakki, jokunen tunika ja tietysti perus eggareita ja trikoopaitoja. 
Tytöt pitävät heidän sukistaan ja niitä lisää jokunen nippu. Syksyn kutsuilla tuli tilattua liian isot housut nuoremmalle niin pienemmät pökät hänelle ja isommat menee sitten isomalle tytölle, joka sitten ihastuikin housuihin, kun ne kotiin saatiin. Pari lahjaakin pukinkonttiin lähti, että toivottavasti toimitus ei ihan mahdottoman pitkäksi veny ; )
Niin ja ei sovi vauvaa unohtaa, että tilasin hänellekkin jotain ensi talveksi pienimmässä, 80 koossa.
Bootzilta haalarit kaikille

Kaikille Fransan haalarit rymyhaalareiksi. Esikoinen on sitä haalaria tahtonut, että ehtii nopeampaa ulos niin tässäpä hänelle musta haalari. Mustassa viehättä myös se, että siihen sopii sitten kaikki asusteet. Vaikka tänäkin aamuna kävimme väännön siitä minkälaisen pipon voi laittaa yli -20 asteen pakkaseen (tänä aamuna tyttö meni kävellen kouluun). Nuoremmalle tytölle kukkaa ja pojulle ensi talveen turkoosia. 
Haalarit maksoivat noin 30 euroa/ puku ja olivat -70% alessa.

Jeriikakasta joulukalenterista Moonkidsin paita.

Olin aijemmin ostanut tähän paitaan sopivat housut ihan törkeen halavalla ja housut huusivat nyt paitaa ja se löytyi sitten Jeriikan joulukalenterista -40% alella ... säästöä säästöä ( toisaalta olin kovasti etsinyt tuloksetta paitaa muutenkin, jotta saatais hyville housuille pari)

HM aloitti alet eilen ja sieltä napsin itelle pipoa ja kaulaliina. Saattoi sieltä lähtä itselle joku kotipaitakin. Nuorempi tytöistä saa himoitsemansa karvaliivin ja pojulle lappuhaalarit - liivi olikin jo loppuunmyyty.

Ellokselta tein jo aikaisemmin sitä tilausta.  Siellähän oli ihan kesävaatetta ja neulemekkoa, sekä tarpeellista pooloa.

Joten postipoika saa vierailla aika monesti meillä tai itte hypätä kylillä, vaikka taitaa melkein kaikki tulla kotiovelle. Vielä odotamme Metsolan aleja ja ensi talven talvivaatteet täytyy miettiä.

7 kommenttia:

 1. Kiitos tästä vinkistä, nyt on pompin sivut aivan jumissa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Palasin tähän postaukseen, kun pohdit noita ristiäismekkoja tytöille:) Eli tähän postauksen kysymykseen vastaus - melkein kaikki, nyt odottelen alen loppurysäystä :o Ja sitten vielä siihen mekkopohdintaan: Mä en innostunut mistään ehdottamistasi mekoista... Vaikka ristiäiset ovat kotona, niin ovat ne kuitenkin periaatteessa vauvelin ensimmäinen suuri juhla, eli juhlamekkoja tytöille valkkaisin (vaikka äidillä olisikin neulemekko).

   Poista
 2. Näinhän ne aleihin keskittyy ne isommat ostelut, joten niitä sitten kerralla tulee pompsut ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta kokonaisuudessan säästää aika paljon, vaikka nyt hirvittää ; )

   Poista
 3. Kiitos, kun vinkkasit aiemmin tuosta haalarialesta. Sain sieltä molemmille lapsille haalarit, toiselle jo tälle talvelle käyttöön ja toiselle vinttiin odottamaan ensi talvea. Ei ollut hinnalla pilattu nuo ostokset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei olleet kalliit! Meille ei ole vielä tulleet mutta uskon olevan kuitenkin hintansa väärtit. Ei tuolla hinnalla saa oikeen minkäänlaisia ja olihan noilla kuitenkin lähtöhintaa.

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!