Amalian Helmiä

23. helmikuuta 2013

Hienosteluun hurjan halvalla

Elloksella lähtee tänään ale-hinnoista vielä 50% pois.

Tytöille sieltä ensi talven Vertbaudetilta hienosteluun takki 16,45eur ja saappaat 13,45eur,
eli jos ei hienosteluvaatteita niin usein tarvita niin eivätpä olleet hinnan kirossakaa.

10 kommenttia:

 1. Noniin, kiitos vaan! :)
  Tulipa VAHINGOSSA tehtyä aika iso tilaus. Mutta osa lähtee kyllä varmaan takaisin, muutamat kengätkin tulee sovitukseen. Myös nuo ihanat saappaat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. minunkin olisi pitänyt varmaan ottaa sovitukseen useampi pari - vetäisi tilauksen vaan niin nopsaa, kun muistin tekstarin, ku oltiin mummilaan lähössä.

   Poista
 2. Ihan minuutti sitten aukaisin elloksen paketin, mikä oli täynnä "puolitettuja alehintoja". Vertbaudettia lähinnä meillekin. Mä jotenkin tykkään niistä paljon ja nyt ne oli kyllä ihan toooosi edullisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua harmitti, kun unohdin viimeksi ne puolitetut alehinnat, mutta otin nyt vahingon takaisin. Meillä on kans tuosta vertbaudetista tykätty vuosia

   Poista
 3. Ihana takki! Hyvää viikonloppua www.mumanddaughterfashion.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Meille on tulossa nuo samat saappaat beigenä molemmille tytöille. Meiltä löytyy ne jo isommassa koossa, mutta koot oli niin reilut, että nyt piti kevääksi tilata pienemmät. Tilasin tosin jo perjantaina, kun ale oli vasta 40%, mutta hintaa tuli muutama euro enemmän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo ei se kymmenen prossaa montaa eurua tee. saapa nähä tuliko meille soppeli kokoset.

   Poista
 5. Saappaat ovat ihanat! Voi kun osaisin yhtään ennustaa tytön jalankasvua, nuo olisivat olleet ihan meidänkin näköiset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on jalan kasvu aia ollu tosi maltillista (itekkin varteeni nähen tosi pieni jalkanen), joten en usko montaa kokoa ehtivän kesän aikana kasvavan.

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!