Amalian Helmiä

6. helmikuuta 2013

Norsulle kyytiä

Täytyy laittaa tämäkin etappi talteen, kun poika löysi kätensä.
Huulet törröllään varovasti kosketaan

ja sitten saa norsu kyytiä


Ilmekkään ei värähdä : )

4 kommenttia:

 1. Suloinen vauva ja en kyllä tytöksi uskoisi vaikka väitettäis niin on pojannäköinen yksilö? Mistähän sekin johtuu vai kuvittelenko vaan kun tiedän että se on poika :) olen seurannut blogiasi enemmän vähemmän jo melko kauan, kirjoitat hyvin ja kuvistasikin pidän siinä mielessä erikoista että meillä on kuitenkin aivan täysin erilainen vaatemaku, itse en esim. Tykkää laisinkaan Metsolan vaatteista enkä syty retrolle vaan puen lapsi-ressukkaani vaaleanpunaiseen hörhelöön. Oliko tytöilläsi koskaan muuten kunnon prinsessavaihetta? Kaikkea hyvää sinulle ja jatka samaan malliin :). T. Ystävällinen Ano

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana saada tällaisia pitempiä kommentteja : ) Moni on sanonut, että on kyllä pojan näköinen.Minäkin tykkään seurata ja ihastella monia makuja modernista tosi romanttiseen, vaikkei oiskaan sitä omaa.
   Voi on meidänkin likoilla ollut prinsessa vaihe - onko se vaan jäänyt kokonaan postaamatta - hui! Vieläkin meillä on prinsessoja - meillä on sellainen sängynalusloota täynnä prinsessa hepeneitä - saavat sieltä helposti itse otettua ne ja siivottua sinne.

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!