Amalian Helmiä

1. helmikuuta 2013

Buzzador bloggariksi
Joko olet liittynyt buzzadoriksi?
Jos et niin kannattaa liittyä heti tästä.

Mikä se Buzzadori sitten on? Näin kerrotaan Buzzadorissa.
"Suosittelu on markkinoinnin tärkein menestystekijä
Buzzador on Pohjoismaiden johtava yritys Word of Mouth-markkinoinnin ja sosiaalisessa mediassa tapahtuvan markkinoinnin parissa.
300 000 jäsentämme (Buzzadoria) ovat luonteiltaan uteliaita ja he haluavat kokeilla uusia tuotteita ja palveluita. Buzzadorit levittävät rehellisiä mielipiteitään ystävilleen ja tuttavilleen – Sekä internetissä että kasvotusten.
Vuodesta 2005 olemme auttaneet useiden alojen johtavia yrityksiä Pohjoismaissa. Asiakkaitamme ovat mm. Procter & Gamble, Nestlé, Johnson & Johnson ja Unilever."

Minä olen päässyt kahdesti buzzaamaan. Pidin tapas lounaan ystäville ja sain jakaa ihania tuoksuja tuttaville. Nyt minulle on tulossa testiin aamiaskeksejä, joita pääsemme perheen kanssa maisteleen. Eipä parempaan saumaan tämä testi sattunut, kun välillä unohtuu tuo oma aamupala ja kerhoihin on kätevä ottaa joku patukka evääksi voileivän tilalta.
ps. Meillä toivutaan vähitellen Noroviruksen vierailusta. Se jyllää täällä Pohjois-pohjanmaalla. Toivotaan ettei pikkuinen sairastu. Meillä olisi ollut vaikkamitä kivaa puuhaa tälle viikolle, Helsingin reissusta lähtien, Me&i kutsuihin ja kaikki on nyt peruttu.


1 kommentti:

  1. Voi ei , mahataudit on niiiin kurjia! Jaksuja ja paranemisia!
    Meillä jylläs tauti joulunaikaan. Vauvat pysyivät onneksi terveinä. Ei kai helposti tartu nuin pieneen. Laitettiin kyllä aina käsidesiä ennen kun vauvoihin koskettiin.

    VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!