Amalian Helmiä

4. maaliskuuta 2013

Pompdeluxin kevättä


Tosrtaina, heti kevät malliston myynnin alettua kävin Pomp de luxin avoimissa ovissa tutustumassa alustavasti uuteen mallistoon.


Pienten tyttöjen rekki.



Isojen tyttöjen mallisto - iiihania värejä.
Minun suosikki värit mallistossa on se vihreä ja keltainen.
Itse otin vasta tuntumaa mallistoon ja tilaan sitten omilta kutsuilta, mutta hiihtoloma vieraamme jätti tilauksen.




Ihania mekkoja, Adrea rose oli nuoremman tytön suosikki ja äidin ehkä Abigail dress.

Alusvaatteita meillä ei Pompdeluxilta vielä olekkaan, joten niitä voisi testata.
Myös Emma pöksyt ja Elisabeth toppi vaikuttavat lupaavilta.



Vaatteet alkavat koosta 80 joten tänä kesänä ei ehdi poju vielä heidän vaatteitaan pitää, mutta nämä pöksyt olivat tosi ihania, joten jos aleen näitä jää...


Tiesittekö, että Oulun eteläinen on saanut oman myyntiedustajan?
Jos kutsut kiinnostaa käykääpä kurkkamassa hänenkin yhteystietonsa täältä.

Alankin suunnittelemaan omien kutsujen tarjoiluja ja kattauksia :)














14 kommenttia:

  1. Ihania! Sain itsekin kutsun kutsuille, mutta lapset ja mies sairastuivat enkä päässyt... Suosikkejani ovat ainakin nuo raitatunikat, olisivat ihania kesään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oletko katsonut järjestetäänkkö teidän lähellä avoimia ovia - meidän tutulla täällä on nyt hiihtolomallakin avoimet ovat.

      Poista
  2. Meillä on lauantaina kutsut, ja kai se nyt on pari mekkoa tilattava normihinnalla, kun kuulemma jotkut on jo nyt myyty loppuun :O Tarjoilujen pohdinta täälläkin käynnissä - hankala mieltää mitä kannattaisi tehdä, kun aika moni ei pääsekään, enkä toki haluaisi että kamalasti jää yli...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yrittävät ilmeisesti pompilla, että mahdollisimman vähän jatkossa jäisi aleen : / hyvä heille, huono meille. Eka ajattelin tehdä juustotorttuja jne, mutta nyt päädyinkin muffini whoopiis linjalle, ku ne on kätevä pakastaa jos tulee peruutuksia.

      Poista
  3. Nämä kevätvaatteet on kyllä niin ihania :) Kävin itsekin avoimilla ovilla ihastelemassa näitä; olis pitänyt itsekin käydä ensin vaan katselemassa ja tehdä tilaus myöhemmin, tuli ihan hirmuinen valinnan vaikeus! Tilauksesta tuli sitten vähän sinivalkoinen, pitää täydentää sitä myöhemmin tuolla vihreällä, se on ihan suosikkiväri täälläkin :)
    Ihana blogi sulla, satuin tänne jokin aika sitten ja jäin heti lukijaksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetulloo Evelina - ihana on myös sinu blogisi ; )

      joo pakko koittaa noin suuresta valikoimasta tehdä vähän kartoitusta ensin ja edellisillä kutsuillani huomasin hössöttäväni muiden tilausten kanssa ja paniikissa tyttöjen kanssa valittiin tilattavia myyjään jo kiirehtiessä seuraavaan paikkaan.

      Poista
  4. Sain kutsun huomenna järjestettäville kutsuille. Pitänee varmaan mennä. Sen verran houkuttelevan näköisiä ovat. Meidän esikoinen on poika, mutta onhan mallistossa ihanuuksia myös pojille?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi on ihanuuksia pojille!!! nyt kun meillä on poika niin onneksi on pompdelux ettei tarvi mihinkään hämppispaitoihin pukea. Kannattaa ehdottomasti mennä kutsuille - minä olen tällainen pompdelux-lähettiläs vaikken itse myykkään niitä : )

      Poista
    2. Esitteestä saamani ensivaikutelman perusteella itse olin lievästi pettynyt isompien poikien tämän kauden tarjontaan... Perusvaatteet ihan ok ja varmaan jotain shortsia tulee tilattuakin. Kuitenkaan sellaista vähän siistimpää tai juhlavampaa, kevään juhliin sopivaa ei minusta ollut pojille oikeastaan lainkaan. Ja mallisto on kokonaisuudessakin niin paljon pienempi kuin tytöille. :/ Olikohan poikien mallisto nyt supistunut siitä, mitä se on ennen ollut?

      Poista
    3. minä en ole ennen pojan syntymää noihin mallistojen laajuuteen kiinnittänyt isommin huomiota, että tietoa siitä minkälaisia ovat ennen olleet ei kyllä ole. Toisaalta tytöille on olemassa iin paljon enemmän yleesäkkin vaatekappaleita mitä pojille... hame, mekko, toppi ja tunika - pojille vaan eri pituista ja mallista paitaa ja housua. Sen verran olen aijemmin kiinnittänyt huomiota, että ajattelin että jos poijan joskus saan niin onneksi on pompdelux ja vertbaudet - sittemmin ihastui myös metsolaan ja villervallaan.

      Poista
    4. Kävin eilen kutsuilla ja no... tytölle olisi ollut kaikkea ihanaa. Poikien mallisto oli mielestäni hieman valju... paljon tummaa ja murrettua. Ei oikein mun juttu.

      Toivon hartaasti, että tilaamani 98 koon mukavat farkut olisivat sen verran reiluja, että voisin ottaa ne juuri 3v. täyttäneelle esikoiselle käyttöön... Isojen malliston farkut eivät olleet niin mukavia eivätkä mielestäni 3v. pojan arkikäyttöön sopivia, etenkin kun pojalla on vielä vaippa käytössä.

      Pienten malliston farkkujen ja farkkushortsien lisäksi tilaukseen sisältyi isojen malliston yksi sinivalkoraitapaita pitkähihaisena ja yksi hunajanavypaita lyhythihaisena. Tytöille olisi ollut kaikkea ihanaa...

      Tulossa asian tiimoilta bloggaus, kunhan Budapestin reissu on ensin käsitelty alta: www.tuttirallia.blogspot.com

      Poista
    5. Minäkään en oikein innostu noista murretuista väreistä, koska minusta ne sopivat paremmin vähän tummemmille - eikä välttämättä niin hyvin vaaleille pellavapäille. No, menevät ne murretut väritkin yhdistettynä johonkin toiseen vähän raikkaampaan väriin, esim. raitapaitana.

      Pojille oli tänä vuonna paljon napillisia ns. vaarinpaitoja. Ne ovat kivan näköisiä, mutta meidän 3-v. pojalle ne eivät oikein tahdo kelvata :/ Ainakin viime syksyn malliston vaarinpaitojen kaula-aukko on napit kiinni niin pieni, ettei paitaa voi pukea nappeja avaamatta. Napit ovat kuitenkin 3 -vuotiaan sormille varsin tiukat ja vaikeat käsitellä. Päiväkodissa esim. nukkariin mentäessä paita pitäisi kuitenkin itse saada riisuttua ja puettua takaisin päälle. Ja kun se onnistu, kieltäytyy poika pukemasta koko paitaa päälle :/

      Poista
  5. Samaisia Pomp De Luxin uuden malliston tunnelmia postailin tänään blogiini. Pidin la ekaa kertaa elämässäni lastenvaatekutsut ja aikamoista härdelliä olikin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. minäkään en ennen koskaan ollut lastenvaate kutsuja pitänyt, enkä kyllä pahemmin muitakaan kutsuja, mutta pompit iskee niin kovaa, että tämän otin omakseni.

      Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!