Amalian Helmiä

25. syyskuuta 2013

Pompdeluxin toppavaatteet

Viime viikolla saapui meidän odotettu Pompdeluxin paketti.
Paketti sisälsi meidän talven toppavaatteet.
Minulle ei ole muodostunut ulkovaatteiden kanssa mitään selvää linjaa, että ostaisin kausi toidensa jälkeen aina saman merkkiset vaatteet. Toivon nyt löytyneen vaatteiden joihin voi talvi toisensa jälkeen luottaa. Meillä on kokeiltu eri merkkejä ja erilaisia sekoituksia, joskus onnistuen ja joskus ei. Jokaitoinen talvi on menty reippaammalla värityksellä ja joka toinen hillitymmin. Useasti vaatteet on ostettu edellisen kauden alennus myynneistä. Melkein aina on koko osunut oikeaan, mutta aina ei ole niin käynyt. Pompdeluxilla toppvaatteiden hinnat on sen verran edukkaat, ettei välttämättä tarvitse aleissa ennakoida, kuitenkin niistä löytyy kiitetävä vedenpito ja kulutuksen kesto jne. 
Näemme sitten keväällä miten kävi ja luotetaanko meillä jatkossa Pomppiin toppavaatteissa.

Näissä ajattelin iskeä kaksi kärpästä yhdellä kertaa ja saada samassa paketissa niin eskari/kouluasun, kuin kauppatakin. Minusta tuo vyötärl kiristyksen ja hieman rypytetyn leikkauksen ansiosta takissa on hieman hienostelua perus pusakka malleihin.

Värityksen ansiosta näihin menee kaikki vanhat asusteet

Tässä kuvassa näkyy selvästi tuo rinnan yli menevä rypytys.
Takin sisässä on vyötäröllä lumilukko jota pidän tärkeänä, kun meillä ei isompi tytöistä tykkää kokealle nousevista toppahousuista niin lumilukon ansiosta ei se lumi pääse silti kylmettämään selkää.
Koululainen tarvitsee jo kännykkä taskun, joka löytyy takin sisästä tai miksei sen voi laittaa hiha- tai toppahousujen reiden päällä olevaan taskuukin.

Kaunis vyötärön kiristys


Meillä on aina pidetty suorista lahkeista vetoketjulla. Minä pidän ulkonäöstä ja lapsista ne on helpompi pukea.

Lumilukon ansiosta me ehkä kooululaisen kanssa poistanne tuon jalkarenksun, koska ei kuulemma ehdi niitä värkätä saappaan alle välkälle mennessä,

Lumilukossakin on tarranauha niin saa helposti kengän varren päälle


Hihojen lumilukot olivat tarpeeksi löysät, ettei tyttöä ne kiikastaneet ja tarvittaessa kintas menee senkin alle. Joissakin meidän takeissa olleet niin kireät, että on aiheuttanut vähän ongelmia kinttaiden kanssa.


Heijastin testausta, ehkä joku heijastin tarvitaan takapuolelle vilkkumaan


6 kommenttia:

 1. Tuo takin malli olisi kyllä koululaiselle kiva! Itselläni meni vaan luotto kestävyyteen kun viime talvena alesta (muistaakseni vielä -70%) ostetut housut hajosivat totaalisesti tytöllä eskarikäytössä. Toivottavasti nämä ovat kestävämpiä! Pojalla oli kyllä koko viime talven edellisvuonna alesta ostettu haalari käytössä ja se menee kuntonsa puolesta aikanaan vielä vauvallekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko niin kovaan aleen toppavaatteita riittänyt? Minä olen tähän mennessä kuullut vain kehuja

   Poista
 2. Meillä on kyllä pompin topat kestäneet käyttöä ihan tosi hyvin, ehkä jopa paremmin kuin kalliimmat. Käytösä on ollut sekä housuja, että haalareita ja myös rukkasia. Tämän vuoden yksiväriset kankaat on vielä kestävämpää ja paksumpaa kuin kuviolliset. Varmasti tilaan jos aleen jää näitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että ovat kestäneet. Nyt ovat olleet topat kyllä hurjan suosittuja ja osa jo looppuunmyyty - täytyy olla nopea :)

   Poista
 3. Ompas tyylikkäät puvut isoilla tytöillä siellä. Kivoja asusteita ja tumman asuun sopii ihanasti nuo värikkäät kengät ! Hyvä maku sulla <3 Ja tytöillä :) Ja kiva lukea talvi-asujen postauksia , niista saa hyviä fiiliksiä ja tärppejä. Kivaa päivää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia - olen kyllä super tyytyväinen itsekkin tämän talven toppavaatteisiin - pojunkin puku sopii näiden kanssa yhteen ;)

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!