Amalian Helmiä

5. helmikuuta 2017

Poikien uudet Blaat ja viikonlopun puuhia

Pojat aloittivat viikonloppu uusissa Blaan svetareissa. Blaa on tyylin muutoksen jälkeen erityisesti ihastuttanut meitä. Meidän ensimmäiset Blaat ostettiin kuitenkin vasta nyt, kun esikoinen toivoi heidän.huputonta vetoketju hupparia. Muillekkin piti tilata heti perään omat hupparit ja svetarit.

Svetarit laitettiin päälle, kun menimme eilen kaupunkiin asioille. Pojat ovatkin humputelleet tällä viikolla oikein kunnolla, kun olivat minun mukana Kuopiossa työreissulla. Äidin käydessä tekemässä hommia pojat olivat mummon kanssa Hoplopissa ja leikkipuistossa. Ensimmäistä kertaa testattiin Feronomin palveluita ja oltiin todella tyytyväisiä, vaikkei niissä hotellin kaltaisia aamupaloja olekkaan. Ostoksille ei juuri jaksettu Kuopiossa tehdä. Ikeassa kävimme vain syömässä ja hakemassa tuliaisia tytöille. 

Tänään pitkän aamiaisen jälkeen suuntasimme pulkkamäkeen ja tovin saimme olla mäen ainoat laskijat. Nyt lapset katsovat Helinä-keijua ja äiti voi hetken blogata. Koitan pyhänä välttää kotitöitä, mutta nyt on jo tavaksi muodostunut viikata sunnuntaisin pyykit kaappiin ja samalla katsoa pojille valmiiksi koko viikon päiväkotivaatteet. Kohta ollaan elelty tätä uutta arkea puolivuotta ja rutiinit ovat jo muodostuneet. Kaaos ollaan onneksi vältetty vaikka toivoisin edelleen saavani enemmän aikaa lapsille ja pojille lyhyemmät hoitopäivät. Olemme pystyneet pitämään pojilla edelleen 15 päivän hoitosopimuksen. Minulla on lähes joka viikko työreissuja Helsinkiin ja reissupäivistä kertyy tunteja kahden päivän edestä ja voin sitten siitä edestä pitää vapaata. 

Nyt pyykin viikkaukseen, jotta ehdin vielä sohvalle köllimään.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!