Amalian Helmiä

11. maaliskuuta 2017

Kumisaappaat


Kevät tekee tuloaan ja alkaa olla aika käydä läpi välikausivaatteet. Erityisesti olen ihastunut kumisaappaisiin. Isomman pojan kumisaappaat olivat käyneet pieneksi, joten tilasin Ellokselta Kavatin kumisaappaat. Elloksella sattui juuri olemaan kaikki kumisaappaat alennuksessa, vaikka ainahan siellä on joku alekoodi päällä. 
Tuo sininen on nyt pidempään alkanut vallata meillä vaatekaappeja. Toinen ihastus on kaikki nahkapaikat ja merkit. Näistä kumppareista löytyy molemmat niin sininen väri, kuin nahkamerkit.
Nämä ovat hieman Crocsien painavammat, mutta eivät oleenkaan raskaat lontsarit. Crocseissa ei ole kangasvuorta ja minusta se vaikeuttaa pukemista. Omia Crocseja en saa vedetteyä jalkaan villasukat jalassa. Minusta villasukat ja kumpparit kuuluu yhteen. Tytöillä oli pienenä monet kavatin kengät ja niistä ei ole huonoja muistoja. Hintansa vuoksi niitä ei ole nykyään enää tullut hommattua. Näillä kumisaappaille ei jäänyt hintaa, kuin reilu kaksikymppiä. Tyttöjen Bisgaardin kumpparit ovat samaa hintaluokkaa. Nuorempi tytöistä on mennyt kouluunkin kumisaappaissaan, kuten minä olen käynyt ostoksilla kumppareissa. Omiin lempikumpparit ovat nilkasta murtuneet ja täytyisi etsiä uudet.

Kevät kelejä odotellessa, auringon paiste lupaa rapakoita ja kumisaapas kelejä ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!