Amalian Helmiä

12. marraskuuta 2017

Heijastaako?

Näiden kuvien lumi on jo ehtinyt sulaa ja iltaisin on hirveän pimeä!!!
Illalla oleviin harrastuksiin liikkuessa ja kasin kouluaamuina koululaiset muistaa pukea heijastinliivit, mutta muuten tahtoo liivi "unohtua" reppuun. Onneksi nykyään löytyy paljon heijastin vaihtoehtoja.
Repuissa olevat heijastinmaskotin heijastavat hyvin ja nämä heijastin kinttaat ovat olleet meidän suosikit jo pari talvea. Uusin löytö on nuo heijastinkengännauhat. Heijastinteippiä olen liimaillut vähän kaikkialle mm. pyöräilykypäriin. Kaupoista löytyy heijastinreppua ja -takkia.
Silti tuolla liikkuu ihmisiä jopa lenkillä ilman heijastin! Tyttöjen kanssa tehtiin kerran testi tuolla katuvalottomalla kotitiellä, että toinen istui autossa ja toinen käveli tien sivussa ilman ja heijastimen kanssa. Tosin ei tarvi järjestää edes testiä, kun eron huomaa. Hyvä huomio oli, kun toisella puolella tietä käveli ihminen hyvissä varusteissa heijastin liiveineen ja toiselle puolelle sattui mustiin heijastamattomiin vatteisiin pukeutunut ihminen. Kaikki huomio tietysti kiinnittyi heijastavaan ja säikähdettiin oikein,kun vasta kohdalla huomatiin tämä tumma hahmo.2 kommenttia:

 1. Mistä löysit rukkaset?
  Reimalta ostin meidän 6v:lle mutta isompia heijastinrukkasia en ole nähnyt missään.
  Pitäis olla aikuisten käden kokoisena meidän teineille.

  Sadie

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää olen ostanut halpa-hallista, mutta tytöt on tosi pieni kätisiä, koko jotain 6-8v 😂

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!