Amalian Helmiä

7. toukokuuta 2024

ajatuksia

 Hei,


Edellisestä tekstistä on jo neljä vuotta, kun aloin taltioimaan tänne mökkiprojektia. Mökkeilyjutut on siirtyneet ihan tyystin instagramiin.

Järjestin äidilleni 70- vuotisjuhlat 50-luvun tyyliin ja juhlian suunnitellessa, että mistään ei löydy enää ideoita. Pinterestistä löytyy joitain kuva ideoita, mutta kuvienkin takaa pitäisi löytyä joku pohja mistä kuva on otettu. Istasta on vaikea löytää ideoita, koska siellä edetään niin hetkessä. Google haut ei ylety instaan, joten sen avulla tulleet ideat on supistuneet hurjasti. Ainut juhliin löytämäni idea ohjasi  minut monen vuoden takaiseen blogipostaukseen.

Itse tulin todella pitkästä aikaa katsomaan tämän minun blogin liikennettä ja huomasin ihmeekseni, että täällä käy edelleen tuhansia ihmisiä kuukaudessa katsomassa minun jotain vanhaa postausta. Luetuimmat postaukset eivät ole jotain kuulumisia, vaan siellä on kampausohjeita, juhlien järjestämistä jne.

Toki itsekkin talennan kiinnostavia julkaisuja, mutta myöhempää tarvetta ei aina tiedä.

Minä olen joitakin juhlien järjestämiskuvia tallentanut instaan vanhalle Amalian helmiä tilille ja taas joskus innostuin tekemään arkivinkkejä tilin jossa jakaa arkivinkkejä ruokaan, siivoukseen ja arjen hallintaa. Jos et kirjoita niihin joka viikko tilit painuvat unholaan eikä niitä kukaan löydä.

Tässä alustus sille, että ajattelin tallennella tänne vaikka takautuvasti esim. tyttöjen rippijuhlaideat, jouluaskarteluja. Sellaisia juttuja, jotka eivät päivän päästä ole jo vanhaa asiaa ja joista joku voisi hyötyä vaikka useammankin vuoden päästä ja niihin löytää google haulla.

Tämä lähti siis omasta tarpeesta heränneestä ajatuksesta ja toisaalta siitä, että minusta on ollut ilo jakaa ideoita (oli ne nyt hyviä tai huonoja)

Kirjoituksille ei ole tarkoitusta hakea suurta kuulija kuntaa tai somenäkyvyyttä. Bloggaaminen on muutenkin vissiin jo menneiden talvien lumia.


Melkein unohdin tärkeimmän, että taannoin pyysin tyttöjä katsomaan jotain kodinhoitovinkkijä - siihen ne totesivat, että äiti sun täytyy koota nämä johonkin, josta he voivat ne sitten poimia...


Ihanaa aurinkoista päivää ja kesä odotusta.




Ps. olipas kuvien liittäminen muuttunut helpoksi - suoraa vaan goole kuvista ja naps

Pps. En oikolue tekstiä vaan tämä oli tämmöinen hetken mielijohde 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!