Amalian Helmiä

11. toukokuuta 2009

Äiti

Tänä äitienpäivänä sain ensimmäisen kerran Epen
itse tekemän lahja, kun eihän tytöt ole olleet hoidossa. Nämä kerhos sa askarrellut lahjat varmasti talletetaan äidin aarteiden joukkoon. Hienosti jaksoi Epe pitää salaisuuden. Äiti sai äiteinpäivänä nukkua pitempään, vaikka Epellä oli tuskaa odottaa ja kuulin kyllä, kun Epe kävi iskää herättämässä tohkeissaan. Iskä vei meidät herkuttelemaan perinteiselle äitienpäivälounaalle ja kyllä oli hyvää!
Kortti ja kirjanmerkki

patalappu
Iskältä ihana hortensia

Maanantai haaste: Haasteena oli kertoa omasta äidistä. Äiti on ollut yksinhuoltaja siitä asti kun olin yhdeksän vuotta ja käytännössä ennen sitäkin - äitini on sitkeä sissi joka on maksanut asuntolainat ja selvinnyt ilman miesten apuja. Häneltä on varmaan periytynyt, että minähän osaan sen minkä miehetkin. Vasta toisen lapsen synnyttyä olen opetellut antaa vastuun miehellekkin, ettei minun tarvitse osata ja tietää kaikkea, vaan voin huoletta jättää jonkun asian toisen huoleksi.
Äidilleni soitan ensimmäiseksi jos joku huolettaa. Jo yläasteella kaverit ihmettelivät läheisiä välejämme, kun kerroin äidille enemmän mitä heillä oli tapana - toki ei ihan kaikkea kerrota äidillekkään : )

En tiedä mikä on ollut, kun ei ole jaksanut blogiakaan päivittää... kiirusta. Viimmeiset kaksi viikkoa minulla oli kirppispöytä epävirallisella lastenkirppiksellä ja huommisesta asti naapurin kanssa alkaa pöytävaraus toiselta kirppikseltä, jossa toivon muun romppeen menevän kaupaksi.

6 kommenttia:

 1. Ihania lahjoja sait! Minä sain päiväkotilahjat vasta tänään, kun lapset olivat kipeinä viime viikolla. Tyttö oli tohkeissaan kortistaa ja siinä oleva runo piti heti lukea. Poika taas oli löytänyt "timantin" päiväkodin pihalta (lilan värinen muovikristalli). Poika ei kortti ollut päässyt tekemään kun oli siis kipeänä, mutta timantti oli tosi tärkeä. Kyllä lapset ovat ihania!

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla teistäkin ja kiitos maanantaihaasteeseen osallistumisesta.

  Meillä vahvojen naisetn lapsilla on taipumus sairastua ylivahvuuteen, jota sinäkin kuvasit (kun ei anna vastuuta edes omalle miehelleen). Minäkin olen opetellut vastuun jakamsta ja heikkona olemista.

  Ihana patalappu!!!<3

  VastaaPoista
 3. Ihania lahjoja on Epe tehnyt.
  Minä sain ihanan kukkakortin ja kankaisen "kauppakassin" johon on painettu Essin kädenjälki viidellä erivärillä, myös pinkillä kuinkas muutenkaan ;-D. Ja yhdessä olivat isin kans valinneet uuden palan nominationiin, pinkki-punainen zirkoniakukka :) Kukkia ei nyt tullut vaan lupaus kesäkukista pihalle :) (Ihanaa, ne nieleekin nimittäin yllättävän paljon rahaa.)

  -Tiia-

  VastaaPoista
 4. Hei! Sinulle on tunnustus blogissani ♥
  http://sokerihelmi.blogspot.com/

  VastaaPoista
 5. Hei! Sinulle on tunnustus blogissani ♥
  http://sokerihelmi.blogspot.com/

  VastaaPoista
 6. Nuo lasten itsetekemät lahjat voittaa osto lahjat mennen tullen.
  Tiia - Meidän iskä heräs taas äitienpäivään vähän liian myöhään... se suunnitteli niitä espressokuppeja vaan eihän niitä täältä saa ja netistä oli liian myöhäistä tilata :)

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!