Amalian Helmiä

28. toukokuuta 2009

kiirusta ja väsyä


Ompa aikaa, kun oon viimmeksi blogannut - viimme viikonloppuna oli helsingin reissu ja siihen päälle pääsykokeet ja tytöt ovat täyttäneet vuosia, vaikkakin juhlia meidän reissun takia juhlitaan vasta ensi viikonloppuna. kaiken kiireen päälle Veeruskan nukutus on kestänyt puolitoista tuntia... ei jaksa enään sen rulianssin jälkeen kirjoitella. Sitten meillä on ollut naapurin kanssa yhteinen kirppispöytä, jota on täytynyt käydä järkkämääsässä joka toinen päivä. Aikaa vie ja ennen kaikkea tressaa meidän talon materiaalien valinnat - nytkin pitäs lähtä tarkastaan rautakauppaan kattopanelin sävy.
Jotain kuitenkin meidän Helsingin reissusta. Tytöthän jäivät mummin hoiviin, ensimmäistä kertaa kahdeksi yöksi peräkkäin. Me vietimme perjantain shoppaillen, vaikka hienoinen pettymys saaliini oli lähinnä kaikki ostokset oli liikkeistä joita täältäkin löytyy. Kampin poppi oli pettymyt paljon huonompi kuin Kokkolan, name it.ssä ei ollu kertakaikkiaan kokoja vaikka ihanuuksia olisi ollut ... tässä vaiheessa jalkani olivat aivan tuussana ja piti käydä ostaan itselle uudet kengät ja unohdin käydä muissa kampin lastenvaateliikkeissä, mutta kivat kengät löysin ja tarviihan uudet kengät uuden laukun. Kengät löyty ihan anttilasta ja laukku stoccalta.

Lauantaina ei ostoksille enään ehditty vaan piti laittautua häihin, joita juhlittiin suomenlinassa. Piti ottaa Epelle kuvia linnasta ja tätä kuvaa käytetään kuulemma prinsessa aiheisten synttäreiden linnakakun mallina

Sunnuntaina kotimatkalla bongattiin mimi ja kuku - koitin myös bongailla tutun näköisiä lapsia vaan ei näkynyt

1 kommentti:

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!