Amalian Helmiä

2. joulukuuta 2009

2.12

Tänään äidin kotiutuessa viikottaiselta koulupäivältään olivat tytöt jo katsomassa joulukalenteria ja lukemassa joulukirjoja, niin se joulu hiipii meillekkin.
Ennen ei ole minua juuri omat vaatteet kiinnostaneet, mutta nyt lastevaatekiinnostuksen myötä olen enemmän siihenkin kiinnittänyt huomiota ja samalla lailla en siihen raaski kahmalokaupallo euroja laittaa. Näin tänään koulussa, laukku kirppikseltä 3 eur, farkkumekko kontista 3 eur (ikinä en uskonu konttista mitään löytäväni vaan 70' bilevaatteita etsiessä tämä läytyi), helmet Epen tekemät ja neuletakki veromodan aletanko : )

Kunhan tytöt simahtaa saattaa äiti keskittyä näihin...

ps: Nuo omat vaatebloggaukset ehkä siksi, kun minusta olisi ihana nähdä, ei muotiblogistien vaan tämmöisten tavis äippien omaa pukeutumista.


7 kommenttia:

 1. Ihanaa!!! Lisää näitä :)

  Minusta vaatteet on kans tosi kiinnostavia! Sen sijaan mitään hirmuista muotitrendiseurausta ei enää näin kotiäidin arjessa kaipaa. Itsensä kuvaaminen on vaan niin hirmusen vaikeeta!

  Ihana mekko ja villatakki! Nuo värit on just niin hyvät!

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo sinun neuletakki! Sama muuten minulla, eli nyt kun oikesti lapsiluku on täynnä niin on ihana nauttia omasta vartalosta ja katsella uusia vaatteita. Itse olen ollut viimeiset 6vuotta joko raskaana tai imettänyt, joten jo on aikakin ; )

  VastaaPoista
 3. Onpa teillä tunnelmallista! Tulee ihan jouluinen olo;-)
  Ja tosi kivat vaatteet sinulla päällä. Bloggaa lisää!

  VastaaPoista
 4. Ehkäpä siis jatkan silloin tällöin vaatebloggauksia, jos niistä muutkin tykkää.

  VastaaPoista
 5. Hei! Aivan ihanan tunnelmallinen olohuone! Mistä olet ostanut tuon olohuoneen rahin?
  t.Piia

  VastaaPoista
 6. piia - se on tilattu jotain kolme vuotta sitten kodin1.stä. Se on sellasta rottinkia ja tykänny oon kovasti

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!