Amalian Helmiä

5. joulukuuta 2009

5.12

Ihana rauhallinen joulukuinen lauantai ilta. Päivällä kävimme tyhjäämässä kirpparipöydän ja ihan tyytypäinen olen. Isoin juttu, että meidän yhdistelmävaunut meni kaupaksi. Vaunut ois joutunut varastoimaan pihavarastossa talven ja sen jälkeen varmaan oisivat olleet käyttökelvottomat. Toivoisin kyllä, että meillä vielä vaunuja joskus tarvittaisiin.
Kirppariapulaiset

Mikä mulla on. Keskiviikkona oli koulussa lemppari korvikseni (kierrätysnapit). Sohvalla otin ne pois ja pyöritteli käsissä. Hetken päästä huomasin, että oli tuikannut ne johonkin, eikä löydy mistään. Isäinpäivälahjaa ei ole muuten löytynyt vieläkään ja pelkään, kuin muistelmien mukaan johonkin eteisenkaappin tuikkasin sen on saattanut se kulkeutua roskien seassa ulos. seuraavana päivänä lastasin eteiseen kaikki neljä roskista ulos vietäväksi samalla, kun mennään pihalle. No onneksi korvikset sentään löytyi tänään keittiöstä morttelista.


2 kommenttia:

  1. Teidän koti näyttää tosi tunnelmalliselta ja ihanalta<3 Olisi kiva nähdä joskus muitakin huoneita talostanne ja sisustasi. Osaat sisustaa upeasti! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Jonna, Voin joskus muitakin huoneita kuvailla, vaikkei meillä omasta mielestä kummosta ole

    VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!