Amalian Helmiä

9. maaliskuuta 2010

Piha

Pihalla on lunta niin ettei tiedä minne sitä pistää jos vielä tulee, mutta silti vähitellen on alettava suunnittelemaan piha hommia. Tuntuu nyt vähän toivottomalta, mutta kyllä tuon lumen pitäisi parin kuukauden päästä vähintää olla pois. Ilmottauduin tuossa pihakurssillekkin, mutta pääsin vasta ekalle varasijalle - toivottavasti pääsisin. Me tässä jahkattu ees taas, että teetetäänkö pihasuunnitelma, mutta nyt minä ainakin olen kallistumassa siihen suuntaan, että tehdään ens kesänä nuo pakolliset sokkelin kivetykset, halkokatekset ym ja teetetään se suunnitelma, kun minäkin olen tienestissä. Noita hommia, kyllä riittä ensi kesällekkin, kun ei minulla tuota lomaakaan ole.

Mutta ainahan voi haaveilla

Jos joskus halkokatoksen jatkeeksi

Mutta ensi kesänä täytyy jo saada kasvimaalaatikot, sekä mansikat ja marjapensaat maahan kasvamaan.ja se pergola...


Lopuksi vielä, nyt kun blogeissa on puhuttu pinnallisuudesta niin minulle tämä on ainakin se paikka jonne pääsen pakoon surua, murhetta ja rentoutumaan arjen kiireiltä. Haaveillen vaikka näistä kasvihuoneista tai saavuttamattomasta laukusta, suunnitellen tytöille kesävaatteita. Kahvihetken verran päivästä blogimaailmaa : )

6 kommenttia:

 1. Nautitaan me kauniista asioista haaveilemalla ja blogeilemalla! Kenen mielestä se on pinnallista, pysykööt poissa ja etsikööt oman nautintonsa muualta! ;)

  Itselläni iskee joka kevät jo lumen vielä ollessa maassa hirvittävä kuopimisen tarve! ...onneks voi alottaa noista sisäkasveista! ...ja lehdet jo myös pursuaa ihania kuvia ja ideoita... Minä haaveilen pyöreästä lasimajasta...siis kasvihuoneesta johon sisustaisin pienen kahvinurkkauksen...BLOGINURKKAUKSEN! :)

  Mukavaa aurinkoista kevätpäivää!

  -A-

  VastaaPoista
 2. Mä bloggasin juuri samaan aikaan samaisesta aiheesta eli keväästä ja pihasta. Käy kurkkaa ; )

  VastaaPoista
 3. Tuosta pergolasta minäkin olen haaveillut jo kolme vuotta...ehkä tänä kesänä. Suunnitelmasi kuulostaa hyvältä. Rakensimme itse neljä vuotta sitten ja jos tekisin jotain toisin, niin teettäisin sen pihasuunnitelman. Olisi helpottanut paljon tulevien vuosien hommia... Täytyy tässä itsekin kohta alkaa miettimään terassin kukkia, niin saa siemenet purkkiin :)

  VastaaPoista
 4. Ihania kesäisiä kuvia!! Pääsee melkein kesäfiiliksiin...: ))
  Olen löytänyt blogisi vähän aikaa sitten ja mukava blogi sulla! Liityin lukijaksikin!

  VastaaPoista
 5. Hei! Olen vastikään löytänyt blogisi ja ajattelin ilmoittautua :) Tykkään kovasti kirjoitustyylistäsi ja aiheistasi. Olen kotona työskentelevä 4,5 vuotiaan tyttösen äiti. Kevät tuntuu kyllä vielä varsin kaukaiselta, meillä on tällä hetkellä takaterassilla vajaa metri lunta... T. Peatu

  VastaaPoista
 6. Anu - näin me tehdään, joka ei tykkää pysyköön poissa. Sellanen kasvihuone - huvimaja yhdistelmä ois ihana.

  Heli - pitääpäs kurkata... alkaa olla ajankohtanen aihe.

  Heiskanen - pari puuta ja pensasta ehdittiin viimekesänä istuttaa ja oli sellasta jahkausta, että parempi että joku kolmas osapuoli päättää paikat. tehdään nyt noita juttuja joihin ei pihasuunnitelmat vaikuta.

  Saara - aurinko paistaa niin ihanasti, että alkaa kyllä kesäfiilis nousta

  Peatu - uskomattomalta tuntuu nyt että tuo lumi tuosta sulaa. Ihana, että tykkäät. Murre sanat oon koittanut karsia, kun tuo isukki niistä huomautti, mutta väkisin niitä tuppaa tekstiin lipsumaan.

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!