Amalian Helmiä

14. maaliskuuta 2010

raporttia pukkaa

Eli tämän viikon shoppailuraportti

molemmille lindexin alelaarista trikoomekkoset

HM.n liikkeestä tunikat, joita ois ollut valkosiakin, muttei meidän koossa - aluksi harmitti, mutta kotona huomasin, että melkein samanlaiset meillä olikin jo. Nämä oli jotain seitsemän euroa, joka tuntu vähältä moneen vastaan tulleeseen saman tyyppiseen tunikaan verrattuna.


cittarista epelle kympillä tretonin kummarit

Tänään vielä isukki halusi budget sporttiin ja minulla oli tarkotus mennä siksi aikaa kirpparille. Kaupunkiin asti, kun päästiin oli kirppis menossa jo kiinni : ( aluksi harmitti, mutta sitten löyty budgetista mulle just täydelliset pökät salille - leveellä vyötäröresorilla ja lahkeissa nauhat. Myös valkea pikee paita mammalle melkein kirppishintaan ; )


Mitä muuten pidätte tällaisista shoppailu raporteista?
Itse tykkään lukea toisten ostoksista ja niistä on tullut saatua eräskin vinkki, joko nettikauppaan tai liikkeeseen, joko hyvästä alesta tai ihan muuten etsimästä tuotteesta. Viikolla esimerkiksi Marika bloggasi hm.n ostoksistaan ja menimpä heti ja napsuttelin meidän tilaukseen lisää tavaraa. Me kun ootelttiin vielä edelliseen leggari ja toppi tilaukseen lisäystä, niin mikäpä olisi sinne pistää parit kipaleet vaatetta lisääHenkamaukan tilaukseen tuli lisätty tytöille pilkkupaitaa ja cargo tyyppistä housua. Itelle tulevan kesän pakko olla ostos - tuo raita toppi ja testataampa henkkamaukan kenkiä samalla.

8 kommenttia:

 1. Ostosraportit on parhaita ja pahimpia :)! Moni apu on niistä saatu, mutta myös taasen innostaa hankkimaan kaikkea ei-niin-tarpeellista.

  Oikein kivoja ostoksia! Meille on tulossa myös noita cargohousuja. Ei meinaa muistaakaan, mitä kaikkea on tilannut, kun ne tulee niin monena toimituksena.

  VastaaPoista
 2. Ostospostauksia on mukava lukea ja aika usein niistä on "ei niin lompakkoystävällisiä" seurauksia;)

  VastaaPoista
 3. Minustakin on kiva saada ostoideoita ja varsin usein niihin liittyy vielä joku alennusvinkkikin.

  Kivoja hankintoja olitte löytäneet! Ihana tuo ylin kuva!

  VastaaPoista
 4. Marika - no se on kyllä totta, että pitkä penni olisi säästynyt ilman bloggailua.

  Oliviah - mutta onneksi joskus sentään säästääkin

  Jassu - ei tarvii niin paljoa ite surffailla, kun saa näistä vinkkejä

  VastaaPoista
 5. Ite kans tykkään lukee shoppailu postauksia ja kirjottelen niitä itsekkin!! :) Kivoja löytöjä ootte tehneet!! Ihania nuo tyttöjen mekot ja tunika!! =)

  VastaaPoista
 6. Samoilla linjoilla edellisten kanssa :)
  Pitkä penni ois kyllä säästynyt, mutta toisaalta kulunut saamatta vinkkejä!

  VastaaPoista
 7. Kivojahan shoppailupostaukset ovat. Olin jo aikaisemmin ihastellut edellisen postauksen punaisia kenkiä Kavatin omilla sivuilla ja nyt selvisi, että niitä saisi Brandosilta...
  T. Peatu

  VastaaPoista
 8. shoppailupostaukset on parhaita! lisää vaan. :)
  kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!