Amalian Helmiä

20. maaliskuuta 2010

Talviloma

Blogin lyhyt hiljaiselo on johtunut siitä, kun pidettiin pieni talviloma ja suunnattiin vajaaksi viikoksi Katinkultaan. Mistäs se talviloma sitten koostu?

Mahottomasta määrästä tavaraa -
 kotimaassa, mökkilomilla tykkään pakata erillisiin kasseihin, joita sitten helppo ripotella pitkin kämppää. Lentäen sitten tietty kovat laukut.
Villkaista lapsista

valmisruuista
- tietty piti jotain kokkailakkin ja ravintelissa käydä, mutta meiti ei lomaa hellan edessä halua kuluttaa

Äidin rentoutumisesta
- Onneksi pääsi nettiin ; )


Ulkoilusta


Ihanista ilmoista

Uusista leikkipuistoista
-meitin pitää aina päästä testaan kaikki rimpuilutelineet


Kuten myös Veeruskan

Hiihtoharjoituksista

Ulkoruokinnasta


Väsyneistä lapsista

Juuri heränneistä lapsista

Isi hiihti, äiti kävi lenkillä (minäkin hiihdin noin kaksi kilsaa pertsaa ja se riitti voitelemattomilla suksilla) ja lilluttiin koko kööri kylpylässä. Äidillä perso rinteeseen, vaan isiä kun ei saa kaveriksi, sen polvi vamman takia ja ei yksinkään viitsinyt.

5 kommenttia:

 1. Hei, mahtavan kuuloinen loma teillä! Ulkoilun jälkeen on kyllä aina nin mahtavaa evästää myös ulkosalla, maistuu niin erihyvältä aina! -Tiina

  VastaaPoista
 2. Tosi kivan kuuloista, ehkä mekin ensi vuonna suunnataan pohjoiseen kokeilemaan laskettelua koko populan voimin!

  VastaaPoista
 3. Olen monesti miettinyt, että toi on kyllä jännä, että sä suttaat omat ja miehesi kasvot tunnistamattomaks, mutta lasten kasvot saa näkyä vapaasti. Miksi? Luulisi jopa olevan toisin päin vai "oletko kysynyt lapsiltasi luvan" julkaista heidän kasvokuviaan?

  S-S

  VastaaPoista
 4. Anonyymi - tuota on kysytty monesti - ja viimeksi vastannut tässä viestissä - http://amaliajatytot.blogspot.com/2010/03/kuvaus.html
  Se on muuten jännä, että ehdin blogata puolitoista vuotta ilman, että itseäni näytin olin vain kameran takana, sitten kun halusin bloggailla omista vaatteista - alkoin tippumaan näitä kommenteja.
  Valtaosa varmasti 90% lapsibloggaajista näyttää vain lapsensa - ei itseään, mutta ei siitä kukaan kommentoi. Kun sitten näyttää itsensä muttei kasvoja tulee kommentoimista.
  Olen myös joskus miettinyt sutata lapsienkin kasvot, mutta bloggaan heistä eniten olisiko se hassun näköistä - aina sutatut kuvat - vai blogatakko vaikka pelkät vaatteet lattialla - nämä meillä oli tänään päällä. Blogatakko vain vaikka vaatteista tai ruuasta, ei ikinä lapsista tai itsestä muuten - viestejä tulisi hyvä jos kerta viikkoo .. ei taitaisi olla blogin pitäminen edes järkevää.
  Lupaan lopettaa bloggaamisen hyvissä aijoin, ennen kun neitosten koulu, kerho tai muut yhteistyö kumppanit heidät tunnistaa tai heidät voisi tunnistaa myöhimmin nettii roikkumaan jääneestä kuvasta kahdenkymmenen vuoden päästä. Minua ei kyllä neljä vuotiaana otetusta kuvasta osaisi yhdistää, nyt kolmekymppiseen rouvaan. Toisaalta aiheet on aika kesyjä, jos ne koulussa kavereiden kanssa sitten joskus puhuisivatkin keskenään, että meidän äiti bloggasi meidän vaatteista, kun oltiin pieniä niin tokko tuosta isoa ongelmaa tulisi - varmaan jonkun muunkin kaverin äiti on sitä tehnyt.

  VastaaPoista
 5. En huomannutkaan lukea aiempin kommentteja. Ymmärrän kyllä pointtisi, en minäkään haluaisi olla tunnistettava julkisissa paikoissa, jos laittaisin blogin pystyyn omilla naamakuvillani.

  S-S

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!