Amalian Helmiä

18. toukokuuta 2010

kirppistä


Käydessämme hommaamassa viimesiä synttärirekvisiittoja käytiin pitkästä aikaa kirpparilla.Lähes kaikki löydöt löyty samasta loossista, jota oli penkonut joku muukin ; ) ja
hyvää kampetta siinä olikin. Koot vauvasta 122 asti. Loossi oli niin pengottu, että moni ohitti sen vilkaisulla ja lähtiissäni siitä sitä ohittavalle äiti ihmiselle vinkkasin, että tuo on täynnä hyvää merkkivaatetta ja se palasi takaisin perkkaamaan sitä ; ) Ohitattakote epäjärjestyksessä tai kovasti pengotun loossin vilkaisematta sitä tarkemmin?


"äiti nää ei kiristä yhtään!"  Leikset ja ellen paita


Tosin toinen sovitus oli jo liikaa ja äkkiä Ralph laurenin paita kiskottiin pois


Farkut ihanan sippelit, mutta pientä tyttömäistä ripsua lahkeissa ja paidat passelit syksyllä päiväkotiin

Veerulle syksyksi kauppatakki ohuella vuorella - tämä oli jo eri loosista.

5 kommenttia:

 1. Vau mitä löytöjä! Ihan parasta, kun jotain tuollaista sattuu eteen. Mä yleensä ohitan epäsiistit kasat, kun olen muutenkin niin huono kirppailija. Mutta toisaalta yleensä jo kasojen päältä näkee kannattaako alkaa tonkia vai ei. Joskus sattuu just tollaisia hyviä pöytiä löytymään.

  VastaaPoista
 2. Mahtavat löydöt! Mä en oo käynyt pitkään aikaan kirppiksille, ei vaan mukamas ikinä ehdi, mutta täytyy myöntää, että aika kaukaa jo näkee onko kiinnostava vai ei, kasassa tai siististi :)

  VastaaPoista
 3. Minä kierrän kirpparit kyllä vauhdilla läpi - aika nopeaa näkee oli sitten minkälainen sotku onko mitään kiinnostavaa kyseisessä loossissa roikku heti näkösällä se Ellen perinteinen takki ja se sai minut penkojaisiin ; )

  VastaaPoista
 4. taas se on tehnyt löytöjä. mäkin tahdon kirppistelemään!
  mä kyllä pengon pengottuja pöytiä, ellei ihmispaljous oli liiallinen.

  VastaaPoista
 5. tuohon kirppistelyyn tulee himo ja jos joku on jotain löytänyt on pakko päästä itsekkin

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!