Amalian Helmiä

21. tammikuuta 2011

Hamstraaja heräsi

Eilen illalla tajusin, etten ole perinteiseen tapaani ostanut alennusmyynnistä ensi talvelle vielä mitään.

Sopivasti Po.P mainosti loppualea -> Sinne siis!!

Oli kaavaillut parin talven tauon jälkeen taas perus punaista, meidän taannoinen punainen Reiman haalarin oli varmasti eniten ihastelua saanut haalari.

No siitä peruspunaisesta oli jäljellä vain isoja ja pieniä kokoja - toisaalta heti kakkosena on tullut ruskea ähkyn jälkeen harmaa ja musta. Mustan harmaa takki sieltä löytyikin. Kännykällä kuva iskälle ja perään puhelua iskän kautta Epelle mitä se tykkäisi ja tykkäsi ja lupasi pitää.

Kaveriksi punaiset toppikset ja kinttaat ja hyvinhän tuo tinttukin sopii mukaan punaisen sydämmen ansiosta.

Veeruskalle sitten ensisyksynä punainen haalari - peruspunainen kuulemma kuuluu vakio väreihin.

Isohan tämä vielä on mutta jos kasvuvauhti pysyy samana niin juuri sopiva ensi talvena.

Että nyt on ensitalvi pelastettu

Eihän se vielä siihen jäänyt - vaan Epelle kuoritakki ja veeruskalle kuorihaalari fleesevuorella

Vaan tässä tais tulle virhe, nimittäin Epen takissa. Minulla alkoi jo kiire painaa, että ehdin päästähään iskän harrastukseensa. Tarkoitus oli ostaa 122 takki, kun myyjän mielestä vähän pienempää kokoa, kuin Reima ja nyt meillä käytössä 116 reiman haalari. 122 takkia ei ollut, mutta myyjän mielestä koko ero ei ole iso, mutta eeei tätä voi tänä keväänä pitää - vai voiko? Pitääkö huomenna ajaa vaihtamaan 116, mutta se ei välttämättä mahdu syksyllä. Jos joku on ostanut tällaisen 122 ja miettii mahtuuko niin vaihdetaanko ; ) .Täytyy kysyä miehen mielipide vielä, joka muuten Po.Pissa aina suuntaa ulkovaate puolelle, nyt sekin sai haluamaansa : )

 Tuossa 110 haalari ja 128 takki päällekäin - näkyy tuo hihojen pituus ero... siis 110 veeruskalle, joka ei ole yhtään liian iso, mutta luulisi menevän vielä syksyllä.

Sitten oululaisille tiedoksi, että noita kuorihaalareita oli vielä jäljellä vaikka kuin pinkkinä, mustana, ruskearuutuna, oranssiruutuna ja siniruutuna. Toppa takkeja varsin violettina ja turkoosina. Toppahaalareita jäljellä vain pari. Kuoritakkeja aika kivasti. Hieman ohuempia toppatakkeja tyttömällilla olisi myös ollut varmaan joka koossa.
(harmi kun Po.pin sivuilla ei ollut kuvia)

Niin ja tärkein ne oli -40% paitsi kuoritakit -30% ja toppahousut -30%
Niin ja windfleeset -40% ja niitä oli iso läjä!

Edit : Nyt on Epellä 116 senttinen kuoritakki ja siitäkin löytyy kasvun varaa. Soitin aamulla heti liikkeen auettua ja lupasivat pistää sivuun, vaikka pääsin hakemaan sen vasta iltapäivällä. Otin kaverinkin mukaan ja itse täydensin vielä tyttöjenpikkari ja sukkislaatikoita. Oli muuten aika hulina, mutta vielä siellä aletavaraa oli hyvin.

6 kommenttia:

 1. oijoi, meillä tarvittaisiin windfleeceä, missä väreissä niitä oli vielä? Meillä tarvittaisiin varmaan 92...lähettäisköhän ne niitä tänne länsi-Suomeen...Meillä täällä oli enää keltaisia, eikä se oikein iske...:)

  Vakkarilukijasi, Elina

  VastaaPoista
 2. voi minä en niitä värejä niin ajatellut mutta jotain neljää väriä? keltainen vihreä oisko jo lilahtava. Kokkolassa joskus sanoivat, että toimittavat muualle suomeen - aina kannattaa kysyä.

  VastaaPoista
 3. Kiitos vastauksesta! Juuri sitä vihreää haikailin. En muistanut edes, että Kokkolassakin on Po.p, täytyykin soittaa sinne! Kiitos vinkistä!

  Ihania löytöjä olit tehnyt teidän tytöille!

  -Elina-

  VastaaPoista
 4. Heippa! Mulla on 5,5 vuotias tyttö, pituutta varmaankin siinä 110cm hujakoilla ja mä ostin kevääseen saman pinkin takin kokoa 116cm. Hihoissa on sen verran kasvuvaraa, että varmasti menee syksynkin. Tukholmassa oli viime vuoden vk-housuja mustina ihan reilusti, näin jälkikäteen harmittaa ihan vietävästi etten ostanut, kun löysin takin myöhemmin. Ja housut oli siellä -30% alessa. Tämän vuoden housuista en tykkää kun niissä on sitä valkoista :/.

  VastaaPoista
 5. Mari - eli sanoja ikijä Epen kanssa.
  Mulle tuli kiireessä, kyllä paha moka - kokoajan ajatellut talveksi 122 ja tuota ois tarkotus pitää jo nyt keväällä, että toivottavasti se 116 ois jäljellä : /

  VastaaPoista
 6. Kiva talvisetti, mukavan raikkaat värit! Hyvin sopii tuo hattukin kokonaisuuteen :)

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!