Amalian Helmiä

18. tammikuuta 2011

Leikkihuone

Uuden järjestyksen meillä tiheiten saa leikkihuone, kun koitan saada sen toimimaan.
Nyt sinne kokosin Bestan Ikeasta. Saahan sitä luulla, että kaikki irto laatikot ja vitriinin sisus olisi sinne mahtunut- ehei vitriini jäi edelleen tänne - ehkä lisää Bestaa seuraavalla Ikean reissulla.

Kotista leikitään tässä nurkassa


Kokkausta

 Pehmot mahtuivat tuohon saaviin

Täällä asuu aika moni pikku öttiäinen

Äidin vanhat nuken vaunut

Leikkihuoneessa on pakko kaluisteiden kiertää pitkin seiniä, jotta jää tilaa lattialle levittää ne leikit ja leviää ne kyllä välillä muihin huoneisiinkin.

6 kommenttia:

 1. Kiva lukea toisten ajatuksia ja postauksia leikkihuoneesta! Meillä kans kaksi pientä tyttöä ja leikkihuoneen sisustus on ehdottomasti yksi tärkeimmistä asioista kotona. ;) Mustakin huoneen toimivuus on tärkeää, sekä se, että siellä on tilaa leikeille. Mulla ois vaikka kuinka paljon ideoita leikkihuoneeseen, mutta neliöt tulee aina jossain vaiheessa vastaan. Paljon sentään helpottaa, kun meillä myös nukkumahuone on erikseen.

  Samantyylisiä juttuja teidän leikkihuoneessa mitä meilläkin. :)

  VastaaPoista
 2. Ompas paljon "tilpehööriä" : ) Niin tyttöjen juttuja että - kohta varmaan myös meillä... pojilla kun on lähinnä vaan Legoja : )

  VastaaPoista
 3. aivan ylisulonen tuo kärpässienijakkara!

  VastaaPoista
 4. Minna - pitää myös koittaa pysyä tyttöjen iän mukaisten leikkien tasolla - vaikka tuo kotileikki on meillä edelleen hitti.

  Heli - niin ja tuo ei oo ees paljon, minusta tuntuu että minä oo tutuista ehdottomasti siitä hillityimmästä päästä noissa tyttöjen hilpe hommissa

  Tiina - anopin tekemä ja tykkään niistä niiiiin

  VastaaPoista
 5. hei pakko udella mikä mahtaa olla tuo kokkaus "pöytänä" toimiva lipasto? ihana huone muutenkin :)

  VastaaPoista
 6. mistä tota pentikin vitriiniä voi ostaa?

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!