Amalian Helmiä

22. tammikuuta 2011

Ulkoilupäivä

Mäenlaskua ja makkaranpaistoa sopivassa pikkupakkasessa.
Mukavaa lauantai puuhaa kivassa porukassa.
Nyt haisee vaatteet savulla ja äipää ramasee : )

Ps. Jätin nyt kuvat vähän isommiksi kuin normaalisti. Monesti vaikuttaa, että kuvat näyttävät kuvankäsittelyohjelmassa paljon paremmalta, kun sitten blogissa? Kertokaa jos kuvat ei meinaa latautua

2 kommenttia:

 1. Teillähän on ollut mukava päivä!

  Siivoojasta olisin voinut kertoa, että meillä joskus entisessä elämässä ennen lapsia kävi siivooja kerran viikossa, torstaisin. Kun oli vain kaksi aikuista ja varsin selkeä asuntoa niin varsin reilun 100 neliön asunnon siivoamiseen ei mennyt kuin 2 tuntia. Enemmästä emme olisi suostuneet maksamaankaan, sillä itse siivosimme asunnon kahteen pekkaan tunnissa todella hyvään kuntoon. Ensimmäinen siivoojamme oli todella hyvä ja kaikki kiilsi kun kotia tultiin. Toisen kanssa sai sitten hieman keskustella muutamaan otteeseen tuosta siivousjäljestä, mutta se onneksi auttoi.

  Nyt olisi ihanaa taas saada siivooja, sillä aika on kortilla nykyisin. Mutta sitä ennen pitäisi saada alakerta tyhjäksi, sillä se on yhä täynnä huvilalle matkalla olevaa tavaraa, joten siivoaminen on varsin haastavaa... Ehkä joku päivä!

  Mukavaa, että löysit sinäkin perille uuteen paikkaan :-)

  VastaaPoista
 2. kiva päivä siellä ollut. :)
  mulle nuo sun kuvat näkyy hyvin.

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!