Amalian Helmiä

23. tammikuuta 2011

Perusjutut

Tänään on H&M:n 10% alennuksen viimeinen voimassa olo päivä
ja piti laittaa tilaus vetämään - aika viimme tippaan jäi ja siksipä myös en saanut ihan kaikkia mitä halusin.
Eihän se iso alennus ole, mutta ajattelen sen niin, että se kuittaa postimaksut.

Tilaan aina näin keväisin sieltä täydennystä niin tyttöjen, kuin omaankin toppi, leggari ja T-paita valikoimaan.

Jostain syystä ei niitä tule liikkeestä ostettua, ne on niin helppo napsautella omalta koneelta. Liikkeessä ei välttämättä ole juuri haluamaansa väriä oikeassa koossa juuri silloin kun sinne kauppaan on vaivautunut menemään.

Näissä on minun mielestä hinta - laatusuhde kohdallaa.

Itselle olen kokeillut monen muunkin toppeja, mutta palannut näihin - tarpeeksi pitkiä, eikä helma lepsota, kuten jonkin muun topissa teki.

Tyttöjenkin t-paidat ja topit jää sitten kesän jälkeen aluspaita käyttöön.

Tekeekö muut näin? Mitkä on teidän ne perusjutut?

9 kommenttia:

 1. Heippa, kyllä meilläkin neidillä HM:n perustrikoita kovin käytetään. Sekä lindexiä myös. Itselle ostan kaiken joko Vero Modan taikka Onlyn valikoimasta. -Tiina

  VastaaPoista
 2. Meillä on myös nuo H&M:n topit perusjuttuja joka kaapissa ja tietysti värit joka lähtöön. Teinitytöilleni ostan yleensä ns. perusvaatteita (H&M, Lindex, KappAhl, Puma, Esprit jne), kun taas itselleni ostan jotain merkkivaatteita, koska en enää kasva.

  VastaaPoista
 3. Mulle kävi just näin - kun olin naputellut tilauksen nettisivuille, totesin alennuksen kuittaavan just ne postikulut, ja päätin mennä tohon 5 minuutin päähän ostamaan ne ihan livenä. Ja jos totta puhutaan, sit kävikin niin, että kaapin kätköistä löytyi kaikki kesään tarvittava, myös ne perusjutut, viime kesän alesta ostettuna. Eli halvaks kävi tää 10% ale! :)

  VastaaPoista
 4. Tiina - Mulla tais just onlyltä sattua sellanen toppi, että helma oli hirmu löysä - sitten ei oo tullu testattua enää : ( pitäs varmaan tohtia testaan uudestaan

  Mia - minkä merkkisiä ostat esim nuo topit? Nuo henkkiksethän maksaa alle vitosen ja niitä saa pestä satoja kertoja ennenkun mun kipaleissa on käyttö näkynyt.

  VastaaPoista
 5. Meillä on kanssa perus t-paidat, tpoit ja trikoocaprit h&m:ltä, ja tietty niitä pitää olla vähän joka värissä. Näin on menty jo useana vuonna ja nyt alkaa tökkimään. Ja mä kanssa omat topit ostan pääasiassa h&m:ltä.

  VastaaPoista
 6. Meidänkin perheen lempparikauppa on ehdottomasti H&M. Sieltä saan tilattua kaikille vaatteet. Lapset saa valita itse mitä haluavat ja miehelle ehdotan ja hän sitten hyväksyy :)

  Yleensä saan ennakkokuvaston, missä on -10% ale tilauksesta, mutta jostain syystä sitä ei nyt tullut.

  Itelle en oikein tästä kuvastosta löytänyt paljon mitään, jotain kuitenkin.

  Ostetaan me siis tietenkin muualtakin vaatteita (teinit yleensä ostaa ite vaatteet), mut H&M:n vaatteissa on mielestäni hinta-laatusuhde kohdillaan.

  VastaaPoista
 7. Moikka ja asiasta ihan kukkapurkkiin :) Oletko käynyt viime aikoina Zeppelinissä? Onko Anton&Ninassa Reimatecit vieläkään -50% alessa?
  Ei kehtaa yli 100km päästä lähteä huvikseen ajelemaan :)

  VastaaPoista
 8. Mari - meillä yleensä vain valkoisia ja vaaleanpunaisia, mutta tänä vuonna tilasin myös keltaisena, kun ajattelin sen sopivan kivasti tuon sininen kanssa yhteen jota meillä on paljon.

  Minni - minä en tästä kuvastosta tilannut kuin ihan näitä perusjuttuja - yleensä tilaan jotain muutakin. Meidän perheessä on tuo isukki se merkkivaate immeinen, mutta hyvin sille kelpaa hiksapaidoiksi urheilukerraston päälle nuo henkkiksen teepparit. Niin ja tuolta löytyy kivasti teineille vaatetta.

  Titti - eilen kävin ja kattelin lähinnä kinttaita, mutta alet oli luokkaa -1euro : ( . siellä oli kyllä paremmassa alessa vanhojen mallistojen reimat. Ootko käyny jesper&juniorissa siellä on vähintää -50% kaikki ja siellä on myös reimateciä. Sinne oon joskus soitellu jonkun vaatteet perään ja saanu hyvää palvelua, että varmaan voi soitella etukäteen löytyskö teidän kokoa.

  VastaaPoista
 9. Kerran oon käyny siel Kapteenissa, viime syksynä muistaakseni mut sillon oli kaikki Ale tuotteet jo mennyt ja oli aika pieni se myymälä. Voishan sinne tietty huvikseen soittaa. Eli toi Anton&Nina jatkaa samaa tyyliä vuodesta toiseen Alen suhteen :) Mut kiitti tiedosta, en lähde turhaa pojan kanssa ajeleen.

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!