Amalian Helmiä

29. huhtikuuta 2011

Kuplia


Näitä kesän ihanuuksia, saippuakuplat.


9 kommenttia:

 1. Heippa, kuplat on meilläkin pop! -Tiina

  VastaaPoista
 2. Hauskaa vappua teidän perheelle. Me tässä kphta hipsimme tien toiselle puolen vapun viettoon. Siellä isäntä laittelee jo loimulohta. Me viemme mukanamme pullon kuohuvaa ja tuplasuklaa-vadelmajuustokakun.

  VastaaPoista
 3. Meilläkin tykätään, vielä kun joku keksisi kaatumattoman pullon :)

  VastaaPoista
 4. Tiina - joskus äitikin intoutuu niitä puhaltelemaan

  Kirsikka- sinne päin myös

  Tiia - meiltä vieraat juuri lähti. Ensimmäinen "sammui" ennen ysiä sohvalle. Nyt vaan ihmettelen, että kuka syö nuo kaikki herkut mitä jäi - huh hu!

  Anni - säästyisi monilta itkuilta. Parhaaksi olen todennut yhden ison täyttö pullin josta sitten annostelen vähän kerrallaan.

  VastaaPoista
 5. En tiedä, luetko vanhoihin postauksiin jätettyjä kommentteja, joten laitan sulle kommenttia teidän kodista tähän, vaikkei tämä mitenkään tähän postaukseen kuulukaan. :) Selailin blogiasi ja lueskelin teidän kotiin liittyviä juttuja, kun rakennushaaveissa elelen. :) Minkä kokoinen koti teillä on, minkä verran jää asuinpinta-alaa? Erityisesti kiinnostaisi keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen neliömäärät? :) Myös talotoimittaja kiinnostaisi.

  VastaaPoista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 7. Blogiisi kurkistelemassa ;) Mahtavaa kun on (kohta) kesä saippuakuplineen kaikkineen!

  VastaaPoista
 8. Annimanni- meille tuli tänään eka kesätyöntekijä, jiten nyt on kesä!!! : ) : ) vaikkei heti uskois, kun on niin kylmä...

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!