Amalian Helmiä

21. syyskuuta 2011

OlohuoneeseenViime viikolla meillä kävi siivooja pesemässä ikkunat. Minä niin inhoan ikkunan pesua vaikka muuten siivouksesta pidänkin. Citydealin lahjakortin kautta se tuli älyttömän halvaksi.
Ikkunan pesun yhteydessä olikin hyvä heittää verhot pyykkiin. Olohuoneeseen kaivon keväällä ostamani verhot. Keväällä halusin olohuoneeseen ruskeat verhot, mutten sillon niitä laittanut vaan annoin olla valkoiset, mutta nyt oli kova luopumisen tuska niiden valkoisten verhojen kanssa. Katsotaan nyt annanko olla nämä vai vaihdanko valkoiset takaisin - siinä tosin voi mennä hetki, koska niitä saa silittää sen viisi kertaa ennen kuin ne ovat edes tyydyttävät.
Verhojen vaihdon yhteydessä tuli tehty muitakin pikkiriikkisiä muutoksia.

ruskeat tyynyt siirtyi olkkariin työhuoneesta, kun mustavalkoiset meni työhuoneeseen.

Kyllähän tuota ruskeaa meiltä löytyy aika paljon vaikka ilmeisesti se on nyt muuten out, mutta mitäpä se haittaa : )

Halot odottaa jo takan lämmitystä


Olkkarin seinätkin on beigen harmahtavat ja tuosta styroksitaulusta en luovu millään (siis tuosta minkä nurkka pilkistää kuvan kulmasta)

Liitutaulunkin vuoden tauon jälkeen laitoin taas odottamaan kiinnitystä - ehkäpä tällä kertaa sille raskii ruuvit seinään laittaa


Kaivoin kaapista myös taannoisen kirppasilöydön. En tiedä onko hopeaa, kun on noin tummunut. Merkkejä siitä ei löydy ja hinta oli ruhtinaalliset 20 kruunua (n. 2 eur). Mietin lähdenkö tätä kiillottamaan, toisaalta se on ihana noi tasaisesti tummuneenakin, ehkä annan sen jäädä näin.


Pöydällä levännyt sydän sai narun kaulaansa. Sydän taisi olla alkujaan joulukoriste,
Minulla harvoi tulee ostettua uusia juttuja vaan kierrättelen vanhoja huoneesta toiseen tai pengon kaapista jäähyllä olleita.

Ei tuo ruskea nyt niin pahalta näyttänyt ja jos jouluksi laittaisikin jotain bling blingiä. Kohtahan se joulu onkin, meillä ainakin odotetaan jo lunta. Minulla on monesti ollut joulukoristelut tässä vaiheessa jo mietittynä, mutta nyt ei ole, ehkä lähden pitkästä aikaa sille kimalle linjalle...

4 kommenttia:

 1. Kivalta näyttää:)

  Ihana tuo hopeanvärinen iso kynttilänjalka takan edessä, mistähän olet hankkinut?

  -Miikku

  VastaaPoista
 2. Miikku - sen on ostettu pari vuotta sitten hemtexistä ja kovasti oon tykänny : )

  VastaaPoista
 3. Sulla on aivan ihana koti!!!
  jatta

  VastaaPoista
 4. Kiitos jatta - tiedätkö me ollaan kodissa tyytyväisimpiä siihen, että sisustusta ei ole kauposta ostettu tai sisustussuunnittelijalla teetetty vaan se on luotu vanhasta ja uudesta - ikeasta ja vepsäläisestä ja saatu papalta ja mummolta : )

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!