Amalian Helmiä

10. joulukuuta 2011

Jouluiset muistamiset päiväkodin hoitajille

Olin kirjoittaa, että muistamiset päiväkodin tädeille, mutta molemmilla on mieshoitajat päiväkodissa.

Tällaiset pienet muistamiset me viedään päiväkotiin tänä jouluna.Ne samaiset magneettikortit ja


Pentikin jouluiset tiskiliinat - niillä on takuulla käyttöä joka taloudessa.Kortit on helppo sujauttaa tuohon "vyön" alle ja siihen on helppo myös merkata lahjan saaja.


Lahjapussujoissa voipi tytöt sitten kiikutta ne ihan huipuille hoitajilleen.

11 kommenttia:

 1. Meillä on toista vuotta samat joululahjat hoitajille. Viime vuonna saivat Kimperin ötökkä tiskirätit ja nyt löysin myös jouluisia tiskirättejä kauniisti paketoituina jo valmiiksi, joten niitä sitten tänä vuonna. :)
  Onneksi meillä Pinjalla vaihtui ryhmä isompiin viime vuonna joulun jälkeen, joten tänä vuonna on eri hoitajat.

  Meidän päiväkodissa tuntuu aika harva vanhempi tuovan päiväkodin tädeille lahjoja, ainankin näin oli viime vuonna, taisin olla melkein ainuita jotka veivät lahjat päiväkotiin. Mielestäni pienten lahjojen anto on kohteliasta ja pienikin alle 5 euron lahja lämmittää todella paljon lahjan saajaa. Itse olen ollut päiväkodissa töissä aijemmin ja sain silloin joiltain vanhemmilta pienen paketin ja lapsilta saamani lahjat ja kortit ovat edelleen säilössä.

  VastaaPoista
 2. Kivat muistamiset on teillä päiväkodinhoitajille! Hyvä idea! :)

  VastaaPoista
 3. Minulla on kans sellainen kuva, että nykyisin todella harvat vie hoitajalle enää lahjaa. Mun äiti on ryhmiksessä hoitajana ja ainakin se ilahtuu niin kovasti lasten lahjoista, ihan pienistäkin ja etenkin itsetehdyistä. Joten kyllä meiän muksut vie taas hoitajille lahjat, vaikka oltaisiinkin ainoita! Jouluinen tiskiliina olisi varmasti tosi kiva idea - kiitos siis vinkin jakamisesta! :D

  VastaaPoista
 4. Kiva idea. Meillä jäi tänä vuonna kerhontädit lahjomatta, kun unohtivat kertoa edellisellä ketalla, että seuraava kerta onkin viimeinen ennen joulua. No keväällä sitten täytyy muistaa kiittää koko kerhovuodesta.

  VastaaPoista
 5. Mikä on tiskiliina?
  Meilä käytetään vain pöytien pyyhkimiseen sieniliinoja ja käsille on keittiöpyyhe, onko se tiskiliina?

  VastaaPoista
 6. Kivat lahjat hoitajat saavat. Kerhotädeille vietiin keväällä tytön piirtämät tiskirätit, joista olisin itsekin pitänyt työaikanani. Kunpa meidänkin neiditkin pääsisivät aikanaan päiväkotiin, jossa olisi myös miestyöntekijä. Täälläpäin se on vain hyvin harvinaista.

  VastaaPoista
 7. Tosi kiva lahja! Mä vein rätit viime vai edellisjouluna, nyt ostin sellaiset maison&belle siivoussuihkeet. Tykkään siis viedä jotain "kuluvaa", ettei vaan jää tyhjänpantiksi. Meidän pk:ssa kyllä tuntuu että suurin osa paketit=kukkasia tuo, keväällä vein kuohuvaa ja se selkeästi oli tosi mieleinen vaikka mietin ensin onko soveliasta.

  VastaaPoista
 8. Meillä vietiin viimevuonna lasten itse koristelemia pikkuleipiä kauniisti pakattuna :) Varmaan tänä vuonna jotain samanmoista

  VastaaPoista
 9. Hauskaa! Meillä tulossa sama lahja, tiskirätti, tosin virkkaan itse. Kolme tehty, vielä pitäis puikotella 7 kpl.
  Mietin tosi kauan, että laitanko jotakin. Tuntuu, että on kiva muistaa, kun hoito on ollut niin hyvää ja henkilökunta ihanaa. Toisekseen tuntuu, että jos jotain antaa, se olisi sellaista, että sille on oikeasti käyttöä.
  Mutta nyt tehdään näin, katsotaan mikä on ensi vuoden tilanne!

  VastaaPoista
 10. Meeri - kätevää voi käyttää samaa ideaa. Ens vuonna vanhempi menee kouluun niin sillonkin voi käyttää samaa. Tosin opet tuntuu etäisemmiltä mitä hoitotädit/sedät. Meillä vasta toinen joulu hoidossa, mutta heti tuntu päivän selvältä jotenkin muistaa on ne niin lapsille läheisiä.

  Johanna - kiitos - hommasin nuo jo vuosi sitten alesta ; )

  Saila - minä en ole nähnyt muiden mitään vievän, mutta joskus olen karkkirasioita pöydällä. Se vaan on tuossa päiväkodissa hankala, kun hoitajille ei ole omaa erillistä tilaa/kahvihuonetta, kun on tehty uuteen paritaloon. Vuoden vaihteessa valmistuu uusi ihan päiväkotikäyttöön tarkoitettu talo niin sinne voi sitten viedä kahvihuone naposteltavaa.

  Oliviah - niin sitten kahta parempi lahja ; )

  Ano - heh se on tää mutte - tiskiliina, tiskirätti, luutu - ikä tuo onkaan, mutta pöytien pyyhkimiseen tarkoitettu.

  Anni - minäkin ajttelin, että kuluvaa, ettei jää nurkkiin pyörimään. Viime vuonna vein piparimuotteja ajatuksella, että voivat jättää päiväkodin käyttöön jos haluavat, eivätkä ite tarvi.

  La petite princessa - voi kun oiskin niin taitava leipuri, että kehtais viedä. Ehkä ensi vuonna voi kokeilla leipoa jotain heidän kahvihuoneeseen.

  maria- meillä on ollut kans niin hyvää hoitoa, että sen voi ilmaista sitten kortissa. Vielä kaksi tätiä joudutaan molemmin puolin myrtynein mielin luovuttamaan uudenpäiväkodin uusiin ryhmiin - nyyh!

  VastaaPoista
 11. Kiva idea, ehkä kopion sen meillekin :) Oon vienyt lyhtyjä, kukkia, viiniä, ainakin aiemmin, kun muistettavia on ollut yksi, nyt on viis niin jokin pienempi olis hyvä.

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!