Amalian Helmiä

12. joulukuuta 2011

Joulumekot

Pengottiin tyttöjen kanssa mekkokaappia, että mitäs sieltä jouluksi laitettaisiin päälle. Meillä saatetaan pyörähdellä juhlamekko päällä vaikka tavallisena arki-iltana jos siltä tuntuu.


Nuorempi halusi toimia mallina


Meillä on näitä mekkoja ollut kolme kappaletta eri sävyissä. Ensimmäinen olin vanhemmalla päällä pikkusiskon ristiäisissä. Nämä ovat olleet todella monessa mukana ja ovat sitä yhä. Perinteinen joulumekko alusmekon kera.


Olivat viime jouluna aattona päällä ja nyt ehkä sitten mummolaan joulupäivänä puemme nämä.
Tässä se taannoinen kirppislöytö. Menee varmasti legginssien ja trikoopaidan kanssa vaikka päiväkotiin

Po.Pin neulemekko (viimme vuoden mallistoa), rennompaan menoon, vaikka päiväkodin joulukirkkoon.

Aatto ollaan oman pikku perheen kannsa kotona ja ajateltiin laittaa nämä Pompdeluxit tuunattuna valkoisella silkkinauhalla. Parasta kuviss oli neitosen ilveily, joka jää nyt vain meidän omaksi iloksi ja huvitukseksi ; )

4 kommenttia:

 1. Huoh, mä en ole vielä ennättänyt YHTÄÄN miettiä tyttöjen jouluvaatteita... ainakaan mitään uutta ei osteta. Huomenna on koulun joulujuhlat eli sinnekään ei osteta mitään uutta :) Nuo Pompdeluxin mekot näyttää ihanilta!!

  VastaaPoista
 2. Marja - Mekin kaiveltiin vanhoja kaapista tai no pomput on uusia, mutta ei ostettua joulua varten. Meillä ollaan aivan myytyjä tuolle Pompdeluxille - tänäänkin lähdettin päiväkotiin ne päällä, eli ei tuu jäämään viimeiseksi tilaukseksi - tytöt ovat kuulemma pimutsuja ne päällä. Meidänh ei tarvii joulujuhla vaatteita paljoo miettiä, kun ovat ulkona : /

  VastaaPoista
 3. Meilläkään ei ole vielä juuri joulumekkoja pohdittu...Lomani alkaa tällä viikolla, saas nähdä iskeekö sitten innostus vai ei.

  VastaaPoista
 4. Niin ihania mekkoja kaikki:)

  -Miikku

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!