Amalian Helmiä

13. joulukuuta 2011

Pomput


Meidän esimmäiset Pompdeluxit kotiutui viime viikon lopulla.
Heti niistä tuli tyttöjen ja minun lemppareita. Eilenkin olivat päiväkodissa päällä.
Tämä eka tilaus mentiin hyvin pitkälle trikoo - farkkulinjalla.
Esikoinen jota kaikki kiristää ja kuristaa on ihan innolla pitänyt pillifarkkujaan. Nuorempi taas tykkää, että on jotain jännää vaatteessa ja hän saikin farkkuhaalarin ja -mekon. Muu tilaus sisälsi leggareita, trikoopaitoja ja sukkia, sekä tuon aijemman postauksen mekot.
Ensi kerralla sitten neuletakkeja ja muita housuja.

Parhaat kaverit

8 kommenttia:

 1. Moikka, kivoja, osaatko sanoa mitoituksesta? Mekin tilattiin ja tilaus vielä roikkuu siellä päässä...

  VastaaPoista
 2. meille tuli eilen kans paketti ja sekä äiti että tyttö ihastui:)

  VastaaPoista
 3. Pomppuja on meille tullut nyt muutama tilaus ja olen todella tykännyt. Normikokoisia mutta kapeita ovat joten meidän hoikkiksille passeleita. Hitsi noi farkkulapparit näyttää tosi kivoilta teidän tytön päällä, mä emmin niitä sillon kun kuvassa ei tehnyt vaikutusta.

  VastaaPoista
 4. Minä tilasin ekat lapsenlapselleni ja nyt odottelen lähetystä. Kerrassaan ihania kuvia oli sivustolla.
  Ihanan näköisiä teidänkin lasten päällä.
  -päivi-

  VastaaPoista
 5. Eli pitäisi sopia siis meille :) paketti oli lähtenyt kotia kohti joten kohta nähdään :)

  VastaaPoista
 6. Onpa kivan näköisiä.Varsinkin nuo lappuhaalarit.Minkä kokoisia vaatteita tilasit tytöillesi?

  VastaaPoista
 7. Hitsit, että ihanat nuo lappuhaalarit! Miten mää en tajunnu meiän tytölle tilata?! ;) Pakettia siis täällä ootellaan, farkkua, mekkoa ja trikoota tulossa meillekkin :D.

  VastaaPoista
 8. Paremmin terveisin - Kuten Heli jo totesikin, että normikokoa, mutta kapeaa (sopii siis meidäkin neideille). Odotin, että ois ollu isompaa kokoa, että ois voinut laittaa jemmavarastoon odottamaan kevättä, mutta heti käyttöön lähti.

  Dargangel - melko moni tainnut tilata, kun postarit laski - -jee!!!

  Heli - mulla taas noi oli se eka bongaus, että ne täytyy saadaa. Meille tuli myös pussihihapaidat, jotka on tytöllä nettikaupassa lappareiden kanssa päällä ; )

  Elämän helmiä - siellä on kyllä ihania settejä. Olen koittanut ottaa vinkkiä siitä kerroksellisuudesta, mutta eihän ne lapsen oikeen halua silleen pukea.

  Mirva - esikoiselle 122/128 - muilla merkeillä pitää 166 ja 122. Nuoremmalle 110/116 ja samoja pitää muiltakin merkeiltä, enemmän kuitenkin 110. Tyttöjen pituudesta en tiedä yhtään, kun ei ole tullut mitattua. Niin ja Esikoisen farkut 112 ja nuoremman lapparit 116

  saila - ens kerralla tilaan kyllä noita tunikoita. Tosi kivoja vaatteita varsinkin kouluun. Tosiaan nuo lappikset oli ykkösenä meillä ja ekana oli kolmea eri kokoa tilaamassa, mutta esikoinen totesi ettei halua niin otin vaan nuoremmalle ajatuksena, että keväällä käyttöön (onneksi siis jätin sen pienemmän pois korista)

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!