Amalian Helmiä

15. maaliskuuta 2012

Ihanat värit


Meidänkin H&M. n paketti kotiutui. En lähe niitä esittelemään, mutta mitkä ihanat värit sieltä paljastui! Ihan namut. Ehkä se monta kesää vallalla ollut sini, valko, puna alkaa väistymään.


Kesävaatteita hankkiessa koitan pitää mielessä, että kotoa liikkumiset suoritettiin lähes kolmen setin voimin - gantin pikee mekot ja sinivalko tunika, mekko, hame, leggarit sekoituksilla. Ne olivat niin helpot joka tilanteeseen. 
Kotiin tarvitaan kuitenkin sortsia ja teepparia, sekä mekot taitaa olla meidän suosituimmat kesävaatteet.
Jotain sentää siihe sini, puna, valkoiseenkin tyyliin ; )

14 kommenttia:

 1. Vilahtaapa siellä useampi sama vaate joka meillekkin kotiutui joku aika sitten.
  Meilläkin tytöt tykkää mennä kesän mekoilla/tunikoilla ja leggareilla. Shortsit jää aina vähälle käytölle, siksi en niitä tällä kertaa ostanutkaan kun yhdet per tyttö:)

  tulisi vaan pian ne mekkokelit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä sorteillaan lähinnä just omalla pihalla - kasvimaalla jne, niin ja pyöräajelulla. Yhet riittää varmasti meillekkin tai no joo kahet trikoo sortsit ja nyt ekaa kertaa farkkusortsit.

   Poista
 2. Ihania karkkivärejä!
  Meillekin tuli tuo viimeinen toppi, kylläkin aluspaidaksi kun L mieltää kaikki hihattomat vaan aluspaidoiksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa vaan katoin, että kuva ehkä hiukan vääristää kuvia. Meillä taas ne ei suostu laittaa toppeja toisten vaatteiden alle, kun noista herkkähipiäisistä tuntuu, ettäolakimet painaa tai tippuu.

   Poista
  2. Meillä taas kaiken alle pitää laittaa aluspaita, ei pysty oleen ilman :) Musta tuo oli aika ohutta, mutta kyllä se kesällä musta noin neuletakin allakin menee tai näin aattelin kuvan nähhtyäni :)

   Poista
  3. Teillä on just päinvastoin. Varsinkin esikoisen jäljiltä löytyy piilotettuja aluspaito nyttyröitä, jos on ehtinyt itsekseen pukea ; )

   Poista
 3. Oi, kesävaatteet näyttää aina niin ihanilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Talvi hempeilty murretuissa ja harmaissa ja ruskeissa niin vähänkö nää piristää!!

   Poista
 4. Ihanan kaesäiset pastellit ♥
  Pitääkin käydä myymälässä katsastamassa, onko tuo pilkkutoppi siis ihan tavallinen toppi oikeasti, eli ei aluspaita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nettikaupassa toppia myytin siellä yläosat ja t-paidat osastolla, joten miellin sen ihan tavatopiksi, kun kuvassakin tytöllä oli sortsien kanssa. Minä en ole tainnut virallisia aluspaitoja ikinä ostaakkaan, jotta menisivät sitten aluspaitakauden jälkeen "päällysvaatteena". Äkkiseltään näyttää kyllä hieman aluspaitamaiselta ; )

   Poista
  2. Joo, minä siis vain mietin että miltä osastolta lähden kyseistä paitaa katsomaan meidän henkkikseltä :)
   Padmé käyttää aluspaitoja sekä toppeja ympäri vuoden ja aika sekaisin -eipä niistä aina erotakaan kumpi on kumpi. Eikä se ole niin nokonuukaakaan :)

   Poista
  3. Varmaan ne sieltä tavaosaltolta löytyy ; ) Ei oo nuukaa, meidän hienostelija on vääntänyt joskus ihanan topin pitkähihaisen päällekkin, kun sattu aluspaidaksi tarkoitettu olemaan hänestä sievempi

   Poista
 5. Meilläkin on tuo v-punainen pikeemekko ja yöpuku sekä tuo toppi. Hiukan vierstuttaa minttu isoina pintoina, tulee aaltoja 80-luvun nuoruudestani =D

  Meillä pidetään hihattomia talvella asluspaitoina ja kesällä ihan muuten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo toista mekkoa juuri katsoin, että ehkä vähän vääristää kuva tuota mekkoa - ei taida olla ihan noin minttu vaan enempi turkoosiin. Minun muistan 80 luvulta neonvärit ; )

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!