Amalian Helmiä

4. maaliskuuta 2012

Legoja ja Maxomorraa


Tyttöjen kanssa kävimme ostamassa kirpputori rahoilla näitä "tyttö legoja", Lego friendsejä. Samalla jos saisivat "talouskasvatusta".
Aijemmin ei tyttöjä pikkulegot ole kiinnostaneet. Se laatikko on saanut rauhassa kaapissa kököttää. Nyt muuttui ääni kellossa, nää on tosi ihania. Pari tuntia ne tätä eilen illalla rakensivat, ihan keskenään, vaikka aijempaa rakennuskokemusta ei tosiaan ollut.Tytöllä unohtui kassista uusi Maxomorran pipsa päähän. Positiivinen juttu tämäkin. Aijempaa kokemusta ei ollut tästäkään merkistä. Nyt taidankin alkaa metsästämään saataisiinko tytöille jostain heidän turkoosivaaleanpunaiset tunikat ja paidat - muistan sellaisia heillä nähneeni ja ihanan näköiseksi todenneeni.


7 kommenttia:

 1. Ihania ovat legot. silloin kun 13v oli leikki-ikäinen, oli myös paljon tyttölegoja (Fairytopia) markkinoilla ja meillä on niitä edellene. Mutta on meille noitakin tulossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa välillä kävi niin ettei ollut oikein mitää tyttölegoja - eikä oikein mitään neutraalejagaan : /

   Poista
 2. Meillä ekaluokkalainen Neiti Pinkki odottelee kovasti, milloin saisi noita uusia legoja :) Viimeistään keväällä synttäreiksi...

  Maxomorraa on meillä ollut jo parin vuoden ajan - laatu vähän vaihtelee: trikoista osa on todella huippua ja osa ei niin hyvää. Velourit kestää useamman lapsen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me taidetaan toivoa kans synttereiksi noita. Nyt vaan sattu toi kirppistely ja ajattelin, että laitetaan johnkin "järkevään" ja samalla tytöt vähän hoksais tuota rahan käyttöä.

   Toi pipsa oli kyllä hyvän tuntuista trikoota ja edukasta - mää en vaan tiedä muita jotka möis tuota, että pääsis muitakin vaatteita hipistelemään.

   Poista
 3. Moni nettikauppa myy Maxomorraa. Mutta hypistellä niissä ei kyll voi ;).

  VastaaPoista
 4. Heippa! En ole varma tarkoititko tuota Maxomorraa, mitä Caacabaana myy? Nyt Naistenpäivän kunniaksi tarjouksessa. Löytyy täältä http://www.caacabaana.fi/naistenpaiva-c-69.html

  VastaaPoista
 5. Maxomorralla on ihania kuoseja. Oon kans huomannut, että trikoon laatu voi vähän kyllä vaihdella. Tytöt tykkää kuitenkin kovasti ja niin äitikin:-)

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!