Amalian Helmiä

11. maaliskuuta 2012

Sunnuntai

Olipa liukkaat mäenlaskukelit ja mikä ihana auringonpaiste. Sai naaman täyteen kesakoita.Meidänkin cupcaket täytyy laittaa reklamointiin : ( saumat on ihan viilloilla. Onneksi vanhat haalarit mahtuu ja eiköhän sitä kuukauden päästä voi alkaa kuoria pitämään?
Väsynyt mäenlaskija


4 kommenttia:

 1. Me otetaan varmaan jo ens viikolla välikausi käyttöön. Meillä ainakin pihalla jo niin paljon sulaa ja viikonloppuna itsellekin tuli kuuma toppavaatteissa pihalla. Jospa kelit lämpenee nyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä satoi viime yönä lunta lisää : ) Täällä aamupäivisin on vielä pakkasen puolella ja lumi ihan jäistä niin sitä olen miettinyt, että miten ne tarkenee siellä kontatessaa kuorilla. Sanoihan ne liikkeess', että pikku pakkasellakin tarkenee.

   Poista
  2. Meillä satoi myös hieman, onneks vaan joku puoli senttiä :) Ei meillä taida hirveesti muuten välimatkaa olla? Ehkä jotain reilu 100km ollaan etelämpänä :)
   Mut fleecen kanssa mekin otetaan kuoripuku käyttöön, eihän sitä muuten tarkenis (ainakaan itse).

   Poista
  3. Mää ajattelin, että oot ihan etelästä :) Nyt alkaa jo näyttään ihan hyvältä, kun plussan puolella koko aamun, kun viime viikolla aamuisin - 20 hujakoilla.

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!