Amalian Helmiä

23. maaliskuuta 2012

Apua, sadevaatteet "isolle tytölle"?


Eskariin tarvittaisiin sadekamppeet. Pinkit peruskurikset ei kelpaa, ovat kuulemma ihan vauvavehkeet. Samaan settiin olisi hyvä jos kuuluisi takkikin. Meillä olisi fleese vuorelliset kurikset, mutta niiden alta ainakin nuoremmalta on löytynyt toppikset päiväkodissa - aika pakkaus, joten ne jätetään kotikäyttöön.Uskaltaisikohan ostaa Racoonia : ) Aarrearkku myy sitä jo niin halvalla, että jos ois meidän kokoa niin olisin uskaltanut.

Pitäisikö luottaa perusreiman kuriksiin?

Tuntu, että ihan tosi vähän vaihtoehtoja tarjolla? Tänään mennään kauppaan, että ehkä liikkeistä jotain löytyisi?Surffatessa tuli vastaa aika kiva Ticketin plain rain - Meillä on ollut useammat plain rainit ja hyviksi todettu. Meillä kun on edelleen välikausi vähän auki. Ehkä viime vuotiset sopii. Viime vuonna niitä tuli ehkä vähän liikaakin.


13 kommenttia:

 1. Meillä on ollut ticketin rubber rain päiväkodissa kura-asuna, nyt ensimmäistä kertaa setissä on vyötärömalliset housut ja tykkään kyllä enemmän niistä, ovat tosi helpot lapsen pukea itse haalarin päälle. Vähän tuossakin laatu on niin ja näin, viime vuonna lähes vuoden kovan käytön jälkeen housut olivat jo rikki haaroista, kivahan toki olisi jos vaatteet säilyisivät ehjänä, mutta noillakin oli sen verran kovaa käyttö päiväkodissa, että toisaalta en ihmettele.
  Itse ostin rubberin ticketin outletista ja hintaa tuli kimppatilauksessa relu 20e setille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mää olin ihan unohtanut koko rubberin! Tai ehkä niitä ei oikein noissa nettikaupassakaan ollut. 20 euroa ei oo kyllä paha, un pelkät perus reima/raiskii jne kurikset maksaa yli sen ja takki siihen päälle.

   Poista
 2. Meillä on ne pinkit peruskurikset (Reiman), toivottavasti vielä syksylläkin kelpaa 6v:lle. Racoon voisi tosiaan olla ihan "asiallinen" isommalle.

  Taitaa ihan uusi maailma avautua, kun esikoinen menee kouluun. Ei kuriksia, ei haalareita.. Kiva nähdä, kelpaako Reimat/Mini a Turet/Racoonit yms. enää silloin vai onko nekin ulkovaatemerkkeinä "pikkuisten"?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt täytyy jo koittaa miettiä sitä syksyn koulun aloítusta - kyllähän ne silti ulkoilee ja leikkii, mutta aikaa pukemiseen on vähän ja vauvanvaatteita ei varmaan suostu pukemaan, huoh.

   Poista
 3. Meillä ekaluokkalainen suostui syksyn sateiden alettua pukemaan välikausihousut päälleen, mutta kuriksista tms. isompien sadeasuja ei puhettakaan, kyseessä siis poika. Toisaalta välitunnit on niin lyhkäsiäkin, että normaali kosteussuoja takeilla ja housuilla on pärjännyt hyvin, vaikka touhuava ja leikkivä poika vielä onkin. Kotona pahimmilla keleillä käytettiin kyllä Ticketin vyötärömallisia kumihousuja ja sadetakkia. Ja on kyllä muutenkin alkanut tulla palautetta vaatteista, yhtään ei saisi erottua joukosta. Talvialessa kysyin pojan mielipidettä Reiman raitatakista ja vastaus oli "joo kelpaa hyvin, monella on tuollainen". Huoh...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo ihan ehdottomasti täytyy olla lapsi mukana - ihan änskälläkin ne hannaa äitin ostoksia. Kovin monimutkaista ei voi kouluun laittaa, kun meidän neiti jää muutenkin haaveilemaan. Täytyy ihan kunnolla alkaa tätä miettiin.. eihän ne siellä ehdi lyhkäsillä tauoilla rymyään, mutta kuivamiseenkaan ei oo aikaa, eikä paikkoja : /

   Poista
 4. Neiti Pinkillä oli eskarissa haalean vaaleanpunaiset rubberit ja hyvin kesti, eikä yllättäen juurikaan tullut tummentumiakaan!

  Meillä kuravaatteet puetaan sisävaatteiden päälle kuten muutkin ulkovaatteet.

  Neiti Pinkillä oli syksyllä koulussakin Cupcaken bubble-takki, pari H&M takkia ja erinäinen määrä housuja. Kun mekkoja tunki syksyn housujen sisään, niin oli ihan intona, kun tuli talvi ja sai pukea päälleen haalarin :) On se vaan niin paljon nopeampi. Ja eskarissa silloin valitti siitä haalarista. Niin se mieli vaan muuttuu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin eskari haluaa haalarin ja nuorempi ihan ehdottomasti takin ja housut : )

   Tuolla päiväkodissa ne oli sitä mieltä ettei tarkenis fleesekuriksilla : )

   Täytyy katella noita rubbereita - ei vaan meidän ostarissa taida olla. Viime viikolla oli jotenkin vähän välikausivaatteeita muutenkaan vielä.

   Poista
 5. Rubberi meilläkin on fleecellä ja ilman, vuoropäivänä mennään. Toki ne kuluu, mutta Meeri sanoin onhan ne aika kulutuksella jo noilla isommilla. Mä olen miettinyt noita racoonin sadevaatteita ensi vuodelle, mutta kun tuo laatu, ei ole keltään kuulunut onko nämäkin ihan susia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on ollut jotkut lindexin fix.it fleesellä nuoremmalla parina päivänä päiväkodissa, mutta ne on tosiaan puettu toppahousujen päälle : ) hieman oli kärtyinen tyttö, kun haettiin : ) olihan se kyllä tätejä koittanut neuvoa.
   Tuolla aarrearkussa oli setti alle 30euroa - isoin koko 110.

   Poista
 6. Kivoja kaikki.
  Meillä on viimeinen kurahousukevät meneillään (syksyllä alkaa kuopuksenkin koulu ja koululaisethan ei enää kuriksia käytä... ainakaan meidän poika, kuulemma, kotonakaan) joten sinnitellään vuosi sitten käyttöön otetuilla Reimoilla :) Toivottavasti kestävät koko kevään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei ne taida mistään hinnasta kouluun kuriksia laittaa, mutta onneksi nuo kamppeen pitää muutoin vettä. Huomasin jesper & juniorin sivuilla, että niiltä saa alle 20 euron olkaimettomia perusmustia kuriksia - sinne taitaa olla meidän suunta. Meillä on kuiteskin pikkusisko vielä pitämässä.

   Poista
 7. Lisäks kannattaa tsekata Didriksson ja Po.p. Legollakin tänä vuonna kuriksia http://lekmer.fi/lastenvaatteet/sadevaatteet/sade-asut/legowear-sadeasu-josefin-207-vaaleanpunainen

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!