Amalian Helmiä

20. maaliskuuta 2012

Metsolat kasassa

Yrjön vierailusta toipuessa oli aikaa kaikenlaiseen pieneen värkkäilyyn.
FB.n Metsolan kirppissivuilla on näkynyt tällaisia "meidän metsolat" kuvia - minusta on ihana niitä katsella, että mitä kaikkea toisilta löytyykään.

Laitettiin meidänkin Metsolan kasaanKoko kattaus - meidän kuosit on niitä hillittyjä.
Metsolaan saatiin viime keväänä ensikosketus, kun tilattiin ruskeat froteehousut ja keltainen plyyssihame niiloilosta, niitä pidettiin Po.Pin ribbipaitojen kanssa - siitä on sitten vähitellen Metsola laajentunut. Meillä niitä pidetään lähinnä päiväkodissa.


Apilaa ja keltaruskeaa


Raitaa ja puna mustaa

6 kommenttia:

 1. Kivalta näyttää. Minä olen hullaantunut tänä keväänä keltaisesta ja hankinkin metsolan uudesta mallistosta runsaasti tätä väriä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en ole ehtinyt vielä kunnolla uuteen mallistoon tutustua, mutta jospa sieltä taas meillekkin jotain löytyisi

   Poista
 2. Kiva kattaus =) Meillä ei taitaisi just nyt kovin kummoista kasaa tulla, kun on viime aikoina jäänyt pieneksi paljon Metsolaa. Uudesta mallistosta on kyllä jotain jo valmiiksi katsottuna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei ole vielä yhtään metsolaa käynyt pieneksi. Niistä maksetaan aika hurjia hintoja viissiin fb.ssä ja huutonetissä, jopa tuplasti ovh.n

   Poista
 3. Meillä on Metsolaa talvikäytössä lähinnä sukkiksina ja jouluna oli piparikuosia;) Kesäksi olen yleensä ostanut yhden mekon. Viime kesän suosikki oli mustavalkoinen Fly high mekko ja tänään postipoika toi pinkin Daisy mekon. Neiti on fanittanut mustia vaatteita koko talven, joten koitetaan hiukan värittää vaatekaappia kesäksi;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on ensi kesäksi musta fly high mekko, kun meilläkin mustaa fanitetaan - ollaan niin pimutsuja : )
   Minäkin metsolassa tykkään noista simppeleistä kuoseista.

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!