Amalian Helmiä

29. huhtikuuta 2013

Sobea - miten pehmoista


Tilasin sobean mekon puoleen hintaan Cambadrelta. Harmillisesti Hilfigerin neuletakki oli aivan liian iso, joten lähti palautukseen. Nyt odottelen pakettia joka sisältää Ganttia minulle ja isukille - nekin oli yli puoleen hintaan. Cambadrea tulee nykyisin seurattua päivittäin ja sieltä tuleekin päivittäin sähköposti voimassa olevista kampanjoista. 
Jos et ole vielä jäsen liity tästä.

Ihan summassa lisäsin mekon tilaukseen, kun oli niin hyvässä alessa ja katoin, että tuolla voi imettää.
En sen kummemmin merkkiin tutustunut, ennen kuin se tuli. SE on ihana!!! 
Ja no tottakait sillä voi imettää, kun äitiysvaate - en edes sitä tilatessa tajunnut. Äitiysvaate raskauteen, imetykseen ja sen jälkeiseenkin aikaan.
Kuvassa poju nukahti tissille (sillä niin mustissa, kun olimme lähdossa perhetuvan naamiaisiin - minä noitana ja poju mustana kissana - laitettiin vain lisäksi tyttöjen kissankorvat ja häntä)

Nyt on pitänyt surffata ja tutkia mikä tämä oikein onkaan. Missä tynnyrissä olen ollut?!? 
Näin lukee Mamamian sivuilla - joka ilmeisesti on Suomen ainoa jälleen myyjä?
"Sobea vaatteita suunnitteleva Beatrice "Bea" Sjöberg tekee kaikki vaatteet suurella ilolla. Hän on ruotsalainen kahden lapsen äiti joka tietää mitä vaatekaapissa tarvitaan kun haluaa pukeutua käytännöllisesti ja hienosti samalla kertaa. Bea on suunnitellut vaatteita 19 vuotiaasta lähtien ja tehnyt useita hää- ja iltapukuja mutta kun hän sai ensimmäisen lapsensa alkoi ideoita tulemaan käytännöllisistä ja mukavista vaatteista äideille ja lapsille. Sobean kaikki naisten vaatteet sopivat naisille sekä raskausaikana kuin muulloinkin. Vaatteet ovat suunniteltu niin että ne kasvavat mahan mukana ja kun raskausaika on ohi istuvat vaatteet edelleenkin hyvin. Sobean imetyspaidat ovat suunniteltu niin että päällepäin ei paidoista huomaa olenkaan että ne toimivat imettämiseen. Sobean imetyspaitojen ja rintojenlämmittäjien kaavat ovat turvattu niin että muut eivät saa tuottaa samalla kaavalla tehtyjä tuotteita, joten nämä ovat ainutlaatuisia.

Sobea vaatteet ovat valmistettu orgaanisesta puuvillasta koska Bealle on tärkeää välittää maapallostamme. Bea toivoo että kun kannat Sobea vaatetta tunnet itsesi iloiseksi, kauniiksi ja haluat tavata kanssa ihmiset hymy huulilla, koska se on niin So Bea."Harmittaa, kun tajunnut kampanjan aikana asiaan perehtyä - juuri niitä kaipaamiani kotivaatteita ja nämä olisivat olleet täydellisiä raskausaikana.Nämä pökät olisivat ihanat. niitä näyttäs saavaan täältä http://www.mamamia.fi/.
Onko muilla tietoa saako muualta? Onko teillä näitä?

6 kommenttia:

 1. Minulla on nuo sobean housut. Ostin ne vaikka en ollutkaan raskaana eikä minulla ole yhtään lastakaan :) housut ovat ihanat päällä niin pehmoiset ja mukavat.. hyvälaatuisetkin minusta, eivät ole menneet miksikään vaikka ovat olleet kovassa käytössä :) haluaisin ne sobean turkoosit housut :)

  VastaaPoista
 2. Tosi moni on kehunut noita housuja ja mietin että pitäisikö ne tilata, vaikken tosiaan enää ole edes raskaana. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en tiedä miten on mennyt ihan ohi koko merkki, mutta voihan nuo ostaa vaikkei tosiaan ole edes raskaana :)

   Poista
 3. Pitu tulla vastavierailulle ja vähän piti ettiä sopiva kuva, että tunnistin. Tosi kiva blogi! Täytyy käydä myös puutarhapuolella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo kuvat otettiinkin ennen tuvalle lähtöä :) Puutarha puolella on ollut vähän hiljaista, mutta kyllä se tästä taas aktivoituu - viimme kesä, kun meni aika hissutelle lääkärin määräyksestä, juuri ja juuri sain kasvimaan laitettua.

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!