Amalian Helmiä

22. huhtikuuta 2013

Fransa Kidsin haalari talven jälkeen

Lumi on vihdoin lähes sulanut ja päästy käyttämään välikausivaatteita, joten on aika pestä ja säilöä toppavaatteet ja samalla katsoa vaatteiden kunto.

Tilasin tämän Fransa Kidsin haalarin -70% alesta Bootzilta.
Vaikka tämä on ollut tytöllä hintansa takia se rymyhaalari on se kestänyt hyvin osumia ja katseita.
Haalari on saanut monet ihastelut, eipä sillä on kyllä itsekkin tykätty tästä erilaisesta kuosista.

Kivasti sopi haalariin tämä turkoosi pipo.

Haalari laitetaan jemmaan kiitettävässä kunnossa ja toivotaan, että mahtuu vielä syksyllä.

lahkeet ja jalkarenksut

heijastin vähän kulunut, mutta näitä puvussa riittää.

polvet ei silmin havaittavaa, kädellä tunnustellessa tuntuu hieman sellaista pehmeää "nukkaa"

pylly - ei mitään

Loppu tulema on, että voisin ostaa täydellä hintaakin tällaisen. Pojulle on valmiina ensi talveksi fransan haalari  ja koululaisen tällainen musta haalari jäikin vähälle pidolle, kun ei sitten haalari pitänytkään vaikka ensin oli pakko se ostaa - onneksi ei paljoa maksanut ja kaksinuorempaa käyttäjää jonossa.16 kommenttia:

 1. Hei olipa kiva kuulla! Ostin samaisella alella yksivärisen haalarin omalle tytölle ja serkkupojalle jemmaan ensi talveksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ollaan oltu kyllä tämän kukkapuvun osalta super tyytyväisiä

   Poista
 2. Kiva että haalari on kestänyt :) Muistelisin joskus lukeneeni tosi huonoja kokemuksia merkistä, joten en ole sillä silmällä sitten katsellutkaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui, en ole sellaisiin törmännytkään. Ihan outo oli minulle, mutta edullisen hinnan saattelemana lähdin testaamaan.

   Poista
 3. Oho, teillä onkin kestänyt hyvin... Naapuri osti pojalleen kaksi pukua ja molemmista hajos vetskari ja polven kulu puhki. Toinen haalari kesti kasi viikkoa, toinen kolme.
  Myös ystäväni kaksopojilleen ostamat neljä haalarin ja kaksi takkia palautuivat booztille vetskarin hajoamisen vuoksi. Toinen takin vetskareista hajosi ekalla käyttökerralla, toinen kesti viisi käyttökertaa. Puvut oli käytössä reilun viikon.... :(
  Meillä on tuollainen haalari kans ensi vuotta odottamassa ja kauhulla mietin että kauankohan se meillä kestää :(
  Toisaalta voihan tehdä niinkuin ystäväni teki ja vaihdattaa pukuun vetoketjun, nyt ovat pelittäneet kuulemma hienosti ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt alko jännittään miten nuo jemma puvut kestää - tai kyllä sitä isointakin jonkun verran käytettiin ehkä 20 -30 kertaa ja se on kuin uusi. EN tiedä mikä maanantai versio meillä on kun ei mitään ongelmia.

   Poista
 4. En tiedä mihin mun kommenttini hävisi :( mutta siis kommentoin että meillä on naapurustosta palautettu näitä ale haalareita 6kpl ja takkeja kaksi, hajonneiden vetskareiden takia :( vain yhdessä alesta tilatuista taksissa on vielä vetskari ehjä.

  Meillä on ko. Haalari odottamassa ensi talvea varten ja täällä vähän mietin että pitäisikö siihen nyt jo ennen käyttöä vaihtaa vetskari, niin ei tarvii sitten kesken käyttökauden alkaa vaihtelemaan... Kun se nyt kuitenkin näyttää siltä että on vai ajan kysymys milloin se hajoaa....

  Olivat muuten booztilta sanoneet että niitä haalareita ja takkeja on tullut takaisin todella paljon ja että fransa ei valmistaisi ulkovaatteita enää ensi kaudella. Tiedä sitten pitääkö paikkaansa....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kommenttien tarkistus päällä, eli ei näy ennen kuin hyväksyn kommentin - siksi ei näkynyt. Minä kävinkin bootzin sivuilla kattomaan josko olisi ollut välikausivaatteita myynnissä, että oltas tilattu mutta ei ollut.

   Poista
 5. Minäkin palautin jo alkuvuodesta kun vetoketju hajosi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ompa kurja kuulla - me tosiaan ollaan oltu tyytyväisiä ja sillä lähdin hehkuttamaan. Yhtä hyvä puku kun aikoinaan henkkiksen puku joka kesti ja kesti ja sai kehuja ulkonäöstä. Ajattelinkin ettei aina kalliit puvut oo parhaita, kun ite oon just reima texiin ja cuppikseen pettyny.

   Poista
 6. Kiva postaus, meillä myös odottaa jemmassa haalari ensi vuotta, rymykäyttöön ostettu. Vähän kyllä rupesi hirvittämään kun muiden kommentteja luki.. Ensi talvena ei varmaan voi enää reklamoidakaan jos jotain tulee.. (?)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näyttää pahin ongelma olleen vetskarit - onneksi tuohon hintaa vaihtaa uuden.

   Poista
 7. Meilläkin vetoketju hajosi mutta korjautin sen ja sain boozilta 20% haalarin hinnasta takaisin. Eli 11,50e mulle ja korjaus maksoi 10e. Enpä tosin ymmärrä kuka tuon prosentin oli laskenut mutta plussalle jäätiin, hyvä haalari vetoketjusta huolimatta. Turkoosi väri vaan on polvien kohdalta tummunut mutta käyttöön pääsee ensi talvena jos vaan mahtuu päälle. :)

  Saija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ompa pieni korvaus!!No onneksi sait sillä rahalla vaatteen käyttö kelpoiseksi.

   Poista
 8. Meillä on ollut musta haalari ja takkikin tokaluokkalaisella pojalla. Kummassakaan ei kulmaa eikä oikein edes karheumaa, vaikka tuo poika saa yleensä kaiken (ehkä haarniskankin) rikki.
  Haalarin taskun vetoketju meni rikki, vedin irtosi eli pääsi läpi päästä.
  Pitävät veden ym. todella hyvin.
  Ostaisin ensi vuodeksikin, mutta taisi nuo 140 cm olla suurimmat koot.

  P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onneksi joku muukin on ollut tyytyväinen -alkaa tässä jo kohta itseään epäillä. Meilläkin aivan huippu yksilö.

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!