Amalian Helmiä

25. huhtikuuta 2013

Buzzaus kannattaa

Me voitettiin pikkuiset-kultakalat-lammessa-ui -postauksella iso kasa Möllerin tuotteita!!

Innokkaat paketin aukojat

 Nyt on kyllä terveysvaikeutteista :)
Sinäänsä huvittavaa, kun paketista ilmestyi kaksi kalanmaksaöljy pulloa ja postauksessa kirjoitin kuinka sitä nestettä inhoan!!! Nooh mies saa hörppiä nesteet ja minä pysyn kaukana siitä.

Mutta oli kyllä hyödyllinen pakkaus.
Pojalla on todettu atooppinen iho ja siihen kuulemma paras lääke on omega-3 rasvahapot, että nämä tuotteet tulevat hänelle kyllä tutuksi jahka saa niitä alkaa syömään.


Jos sinäkin haluat päästä testaamaan tuotteita liity tästä, jokaisessa kamppanjassa on myös kisa jolla voi voittaa jotain, kuten me 100 euron edestä Möllerin tuotteita

8 kommenttia:

  1. Onnittelut voitosta!
    Tuo pikkukala-kampanja oli mun eka Buzzaus, enkä edes ymmärtänyt osallistua kilpailuihin. Jos nyt sitten kun buzzaan kasvisruokaa ja Duploja! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En minäkään tietääkseni ole osallistunut :) ilmeisesti siihen osallistuu automaattisesti, kun jättää raportin tmv? Mullakin ois kasvisruoka buzzaus.

      Poista
    2. Okei.. :)
      Mä luulin, että siinä salamaraportti-kohdassa pitää erikseen merkata "blogikilpailu".

      Poista
    3. Saatoi hyvin ollakkin ;). Ehkä se oli joskus aikaisemmin, ettei eriksee mihinkään osallistunut.

      Poista
  2. Sanasol menee hyvin meillä alas :)) Onnea paketin voitosta!! Kyllä sille käyttöä löytyy :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti on käyttöä ja syököön isukki nuo muut pullot :)

      Poista
  3. Tiedätkö mikä tuote auttaisi tähän katastrofaaliseen hiusten lähtöön ( synnytyksestä reilu 4 kk ) jos kohtalotovereita niin saa auttaa myös ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä auttaako siihen mikään. Olen sellaisessa käsityksessä, että raskausaikana lähtisi vähemmän hiuksia ja sitten ne lähtee, mutta kyllä minusta on aina menty miinuksen puolelle. Syön jotain tohtori tolosen kalsium kalkki jotain, mutta en tiedä oko siitä apua. Paitsi kuulin, että imetys imee E-epat jne aivoista... heh he karusti sanottu ja siksi tämä imetysdemettia, eli siis mölleriä naamaan ;)

      Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!