Amalian Helmiä

3. huhtikuuta 2013

Pompit lelumaassa


Tässä jatkoa reality haasteeseen. Menossa on lelumaaleikki, eli kaikki pikkusälä lelut kasataan leikkihuoneen lattialle. Ennen siivosin leikkihuoneen joka ilta, mutta nyt olen lopettanut sen hulluuden. Tyttöjen kans on sopimus, että lelut siivotaan edellisenä iltana ennen siivouspäivää.
Tässä tulee esiteltyä meidän uusia Pompdeluxin vaatteita.

Lisäksi keltainen uikkari, paljetti lippis, sukkia ja alkkareita tuli tilauksessa.

Minun piti tilata sellaiset topitkin, mutta unohdin laittaa tilauslipukkeeseen .. plääh. Se on tätä Imdeä(imetysdementtia).

Nämä Jumpit alkaa olla jo käsite tytön luokalla. Ainakin kolmella on tällainen ja tähtäävät ne samana päivänä päälle. Serkku tytöllä on myös samanlainen ja ne päällä viikonloppuna keikisteltiin ; )
Muutenkin Pompeista "puhutaan", jopa viis vuotias kertoi kaverin tietävän ne, koska  sillä oli ollut kuulemma pomppia päällä!!! : ) : )  En ole ikinä ennen törmännyt siihen että lapset bongailee tiettyjä vaatteita toistensa päältä - eikö se osoita, että ne on todellakin lasten mieleen.

3 kommenttia:

  1. Vitsit, mitenköhän mä saisin nuo meidän kaverukset siivoamaan lelunsa lattioilta? Tarhassa kyllä toimii hyvin, mutta ei sitten millään täällä kotona. Huoh! :)

    VastaaPoista
  2. Anteeksi tuleva kommenttini,mutta pakkoa sanoa. Mielestäni on jo vähän brassailua jos 5vee juttelee kaverinsa kanssa vaatemerkeistä. Tuon ikäinen elää vielä ihan lapsen ja leikin maailmassa, ei suinkaan mieti minkä merkkisiä vaatteita kavereilla päällä. Itsekin puen lapsiani merkkivaatteisiin, mutta eivät he tiedä mitkä vaatteista on esim tilattu nextiltä ja onko nyt polarn o. Puretun paita päällä. Meillä puhutaan raitapaidoista,koirapaidoista ja ulkohousuista. Vanhemmat voivat puhua vaatemerkeistä keskenään,mielestäni lasten ei tarvitse. Toivottavasti en pahoittanut mieltäsi kun toin oman mielipiteeni julki. Aurinkoa viikonloppuusi :)
    Tarhantäti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei mitään : ) siis ei meilläkään ikinä ole puhuttu ennen vaatemerkeistä ja vältän lapsille puhuvani merkeistä - tai kalliista, halvasta tmv. Tämä on jotenkin lähtenyt lapsista itsestään ne on itse sen keskenään keksineet ja lähinnä tämä on koululaisten juttu, mutta tarttuu toki pikku sisaruksiin :) eHKÄ Se johtuu siitä, että on näitä kutsuja ja sillon puhutaan pompdelux kutsuista - joten ehkä ne siitä tietää.
      hui minä inhoa parrassailu ja itse kehua - toivottavasti tuosta nyt ei sellaista kuvaa saanut. Bloginihan on lähinnä kirppis ja aleostoksia ; ) Olen liian pihi brassaileen.

      Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!