Amalian Helmiä

30. huhtikuuta 2013

Meidän välikausi -märät kelit

Kurkkaus meidän tyttöjen välikauteen:

Kun tarvitaan kosteussuojaa pukee koululainen päälleen viime Jonathanin viime kevään malliston takin ja housut, sekä Paxin koret. Tässä jalassa on Jonathanin kengät, mutta nuo ei vettä pidä.
Me ollaan tykätty Jonathanin vaatteista ja nyt jännityksellä odotellaan löytääkö niitä myyvä Jesper ja Junior mistä uudet liiketilat. Oulunsalon Kapteenin liikkeessä on vuokrasopimuksen loppumisen takia loppuunmyynti.
Jesper & Juniorista tulee meidän kypärälakit ja kinttaat. Tänäkin talvena otettiin testiin muitakin kinttaita, mutta Jonathanin oli parhaat.

Nuoremmalla on siskon vanha Po.Pin takki ja Kappahallin housut, mutta ajattelin hakea takin kaveriksi Jonathanin housut, kun kyllä tyttö tarvii kahdet vettähylkivät housut. Jalkaan vikingin goret. Po.pin takkia ei varmaan edes tarvitse alkaa erikseen kehumaan - on niiden ulkovaatteet vaan niin hyviä










Nuo on minun tämän malliston suosikki takit. Mietin noita housuja, että ovatkohan samanlaiset mitä nuo viimme vuoden? Puuttuuko vetskari lahkeesta?


Po.pin lempparit - tuo Parka mallinen takki olisi ihana. äin sellaisen kerran pikku tytö päällä ja olihan se hyvän näköinen. 
Voi alkaa miettimään aleja, että mihin sitä tähtää. 





14 kommenttia:

  1. Kivannäköiset ja pirteät setit! Kiva kuulla kokemuksia Jonathanista, meidän kokemus Jonathan rukkasista kun jäi aika surkeaksi (hajosivat ekapesussa, tosin saatiin uudet tilalle mut nehän oli syksyllä jo pienet).
    Serkku kans kehui Jonathania. Ovat kyllä hinnaltaan kohtuuhintaisia.
    Ja mitä!! Toivottavasti JesperJunior ei lopeta Oulun seudulla kokonaan. Olis tietty kiva jos se menis vaikka Zeppeliiniin :) Mut siinä ei taida olla tyhjiä liiketiloja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on ollut varmaa yli kymmenet Jonathanin kinttaat niin välikausi, kun talvi. Nyt katoin, että hieman oli tullut hapsua talvi rukkasiin ööö kolmannen talven jälkeen :) Toiset kolme kertaa kalliimmat kinttaat oli kulunu puhkin :/
      No toivottavasti saavat uudet tilat - fb.ssä olivat vaan laittaneet, että uusia tiloja etsitään ja moni oli laittanut kommentin että tulkaa zepeen. Mietin, että Pohjan Some lopetti ja Merimaaria muutti siihen, että mitä Merimaarian tilalle?!?

      Poista
    2. Meillä tais olla sit just jotku maanantaikappaleet ne hanskat :)!

      Zeppeliini olis just hyvä, ku monesti ei keskustaan jaksa lähtee auton kans sompaamaan ja sit taas just oulunsalokin on vähän syrjässä :D

      Poista
    3. No ei kyllä keskustassa tuu monesti käytyä, kirppiksillä vaan. Meille nykyinen J&J on mummollan lähellä niin sinne mennessä tulee piipahdettua (muut oottaa autossa ja mamma vaan hilpasee).

      Poista
  2. Kivan näköiset vaatteet! Meillä ei oo niin hyviä kokemuksia Jonathanista. Eivät ole kestäneet yhtä paljon kuin esim. reiman vaatteet. Viime viikolla kyllä ostin JesperJuniorista kuopukselle uudet jonathanin rukkaset. Katsotaan jos nämä kestäisivät paremmin kuin viimeksi olleet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on just päin vastain :) ennen ostin aina Reimaa, sitten sain kaverin tytön vanhan JOnathanin haalarin jossa ei ollu polvissa hapsun hapsua vaikka oli käytetty. Meidän reimoista taas hapsuuntu/ kului polvet heti puhki iin tai reima texeistä - kiddon haalarit ei kuluneet polvista niin, mutta ne ei sitten taas pidä vettä :(
      Meille ei kyllä ei ole kokemusta vielä pojan viikareiden kulutustasosta ;)

      Poista
  3. Mä en jotenkin ole yhtään tykännyt Jonathanista ikinä. Tällä hetkellä on yks ohut pipo käytössä, se on ihan jees. :)
    Ticket on ollut nyt muutaman vuoden ykkönen. Pojilla on ne kamppeet kestäneet, uskon siis, että kestävät mitä vaan. Sitä paitsi oon vähän laiska: en jaksa ruveta tutkailemaan ja vertailemaan mikä merkki olisi paras. Kun löytyy yksi hyvä, pysyn siinä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me ei taideta olla löydetty vielä sitä hyvää. Tyttöjen ollessa pieniä meillä oli ticketin plain rainit, mutta tyttöjen kasvaessa en niitä enää ostanut. Ticketti ois varmasti hyvä, mutta myös kallis. Tytöillä on yksi yhteinen ticketin takki ja se on kyllä hyvä. Ehkä me ens kevääksi ostetaan tickettiä, ku niillä on niin monen mallistakin.

      Poista
  4. Minä olen jo monta vuotta suosinut ulkovaatteissa, sekä välikausi että talvivaatteissa Reimaa. Joskus on jotain Jonathania ja Tickettiäkin ollut mutta pääosin Reimaa. Meillä on kestänyt kyllä ihan hyvin! No nyt kyllä heitin 7v pojalta toppahousut talven pitämisen jälkeen roskiin mutta sillä rymyreiskalla tuskin kestäis mikään muukaan:)
    Minä hankin kanssa vettäpitävät kamppeet tenaville kun inhoan kurahousuja. Sitten on erikseen sellaiset kauppa/kyläily takit joiden ei tarvi olla niin laadukkaita kunhan ovat kivan näköiset:)
    Ei minulla kyllä Jonathanistakaan mitää pahaa sanottavaa ole. Sitä vaan ei ole täällä saatavilla kun yhdestä paikasta ja sekin niin sivussa, ettei tule monesti sinne lähdettyä.

    Kivan näköiset setit teillä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on sama linja, että vedenpitävät, kuivan kelin kauppapuvut ja sitten vielä hienostelutakit. Jonathanilla on välillä vähän huonot kuosit, mutta nuo yksi väriset ehkä miellyttävimmät. Noissa parasta on varmaan se hinta verrattuna laatuun :)

      Poista
  5. Jonathanin hanskat ovat meilläkin olleet niin hyvät, ettei ole ollut tarve kokeilla muuta välikaudelle.

    Po.p:ia ei välttämättä jää alennukseen kuin isoja kokoja, kävin juuri tänään aamulla hakemassa kanta-asiakastarjouksesta esikoiselle koon 122 kuoritakin joka oli pääkaupunkiseudun viimeinen kanervan värinen, samoin minulle on varattuyksi viimeisista saman koon pinkeistä winfleeceistä toiseen myymälään.

    Mutta teillä taitaa jo olla isommat tytöt?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole jäänyt Po.ppia meidänkään tytöille aleen tai ehkä just jollain -20% jos silläkään. Välikausi vaatteisiin ei ole tullut niin panostettua kuten talveen.

      Poista
  6. joo toi eka vasemmalta on munkin lemppari!! vahva syksyn valinta ;)

    VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!