Amalian Helmiä

20. maaliskuuta 2014

Mustia housuja lapselle

Kyllähän se vaan on niin, että kun ei välttämmättä omaa tuota värisilmää, eikä muutenkaan ole niin taitava niissä asioissa on helpoin, että housut on mustat :)


Passaapahan mikä vain yläosa alaosan kanssa yhteen. 
Tosiaan viimme aikoinan on melkeimpa tullut  hamstrattua varsinkin tuolle  koululaiselle erilaisia mustia alaosia.

vasemmalta, Gugguun leggareita ja slimfitit - ihan huiput housut - täydet 100 pistettä, viimeisin hankinta oli nämä coolistelija housut miikkareilta, vieressä  miikkarin velourleggareita. 
Sekä itse ommeltuja joustofroteeleggareita ja -housuja.

Syksyllä tilasin tytöille testiin HM.n housumaiset leggarit. Olin niin ollut pettynyt henkkiksen leggareihin, kun kestivät vain hetken, mutta nämäpä on kestäneet vaikka minkämoiset acrobatiatemput. Ne ei mahtuneet kuvaa, mutta eipä noista mustien housujen eroja muutenkaan juuri huomaa ;).

Löytyykö teillä lastenvaatekaapista paljon mustia  housuja.



5 kommenttia:

  1. Meillä on aika vähän ihan pelkästään mustia housuja. Tyttöjen kaapista taitaa löytyä ihan muutamat leggarit. Minimehellä on Marakattimarssia mustana. Tykkään kyllä paljon vaatteista jossa musta on osana väritystä. Uusimmat sellaiset löytyvät täältä http://rauharentola.blogspot.fi/2014/03/the-loru-boy.html.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä aloin varmaan reilu vuosi sitten niitä hamstraamaan juuri koululaiselle, jotta ei tartteis joka tunikalle olla omat leggarit. Kävinkin kurkkaan postauksen, meillä odottaa saman lainen, mutta eri värinen setti ;)

      Poista
  2. Meillä alkoi mustat housut valtaamaan kaappia syksyllä tytön aloitettua koulun. Aika värikästä tytön housuhyllyllä silti vielä on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on noin puolet mustia ja muissa väriä, mutta ne kuviolliset on kyllä jääneet koululaiselta ihan pois hosuvalikoimasta. Nyt kyllä mietin, että jos surauttas jotkut kuvio leggarit.

      Poista
  3. Meillä viisivuotiaalla pojalla on vain kahdet mustat, mutta ne kiertää koko ajan pyykin kautta takaisin jalkaan. Enemmän tarviis! Ekaluokkalaisella esikoisellakin on useammat mustat, mutta on myös muuta - farkkua ja kuviollista leggaria.

    VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!