Amalian Helmiä

16. maaliskuuta 2014

Huippu kirppis


Lempi Kirppikseni on Kirppis-Kamu Muhoksella.
Joskus tekee löytöjä ennemmän, joskus vähemmän, mutta en muista kertaakaan lähteneeni ihan tyhjin käsin. 



Tässä parit ihanuudet, jotka jäivät kirppikselle. Jokainen eri lossissa ja nämä vain pikaisella silmäilyllä. 
Arabiaa, Riihimäkeä, pentikkiä ja party liteäkin useammassa loossissa. Kaikki eri loosseissa ja loosseja olisikohan arviolta 80? Kirppikseksi siis pieni, mutta sen takia sen jaksaakin tarkasti kiertää. 
Erikseen löytyy rekit ulkovaatteille, sadevaatteille, tekstiileille ja nythän oli ihan tekstiili- ja kangas markkinat.
Elokuussa on erillinen pihakirppis ja syksyllä Arabia, Iittala, sekä Riihimäki messut. Kannattaa tykätä Kirppis-Kamun Facebook sivuista niin pysyy kärryllä erikoistapahtumista. Pitäjä infoaa siellä myös hyvin, jos on tullut paljon uusia myyjiä.


Löytyi leluja, ja yksi ihanuus loossi, jota pengottiinkin ahkerati, sekä romanttisempaakin makuun - jossae sim. Vertbaudetin takki 1,50! Loosseissa oli Metsolaa, me&i.ta, Po.Pia jne. Kirppikseltä saa kaiken lisäksi vuokrata naamiaisasuja. Erikseen myös paikka huonekaluille ja muille isommille jutuille, eikä sovi unohtaa leikkipaikkaa tai sohvaa johon väsynyt seuralainen voi köllähtää tai  mennä nauttimaan kahvia tai sitten voihan selailla divari puolta.

Ja ne parhaimmat löydöt oliki minun korissa ja niistä eri kerralla ;)

Itse en ole täällä myynyt muuta kuin pihatapahtumassa, koska meiltä on matkaa tänne ja käyn vain harvakseltaan, mutta nyt on kuulemma tulossa järjestys palvelu, jossa loossi siivotaan kolmesti viikossa ja hintaa 2eur/viikko!! Eli minäkin voisin ottaa nyt loossin. 




6 kommenttia:

  1. Oliko isommille tytöille vaatteita? Minäkin käyn tuolla jonkin verran, kivoja löytöjä sieltä tekee aina välillä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mieleen jäi olosi jossa oli poppia, miikkaria ja Metsola koossa 134-140' tuossa kuvan lossia isoin koko oli 122 ja sitten oli tuo romanttis henkisempi jossa oli paljon tosi edukkaasti isommille tytöille mm. Benettonia.

      Poista
    2. Vo tätä padia siis mieleen jäi loossi

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Suosittelen, siellä on myös toinen kirppis ja wanha muori joka myy huonekaluja... Ois muuten varmaan sun makuun huonekaluja ;)

      Poista
  3. Aika herkullisen näköinen tuo alimman kuvan loossi. Muhoksen kirpparit on kyllä kokoonsa nähden varsin hyvät kirpparit. Itsekkin joskus useamman kympin ohikulkumatkalla tuhlannut. :)

    Heli

    VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!