Amalian Helmiä

18. maaliskuuta 2014

Uusi tyylikäs nukketalo

Nukkekotileikit on molempien tyttöjen suosikeita ollut ihan pienestä asti.
Myös tällä mammalla on viksaatio nukkekoteihin, ehkä eläkkeellä rakennan sitten oman nukkekodin.
 Siispä otimme innolla vastaan verkkokauppa OIH.ltä tämän nukekodin.
Olen näitä nähnyt vilahtelevan netissä ja blogeissa, mutta silti minulle on jäänyt vähän epäselväksi minkälaisia nämä on.

Tästä lähdettiin ja meni noin viisi minuuttia kokoamiseen. Olisin voinut joitakin osia vaikka veitsellä avittaa niin olisi tullut tarkemmat reunat, mutta tuli tehtyä hommasta itselle nopeuskilpailu.Varmasti saavat vaikka pikku possut rauhassa täällä asustella, niin ettei iso paha susi pääse taloa kumoon kaatamaan tai sitten voihan talon aina nostaa kantokahvasta suden ulottumattomiin ( jos tunnette tarinan talon rakentaja possuista, sekä puhkuvasta ja puhaltavasta pahasta sudesta)
Itseasissa eilen illalla poika itse kantoi nukketalon huoneestaa olkkariin ja siihen se jäikin olohuoneen pöydälle. Niin tyylikäs tämä nukketalo on ettei äitiä yhtään häirinnyt tämä leikkikalu olohuoneessa. Yleensä, kun ilan tullen vien lelut lastenhuoneisiin olohuoneesta.Lahjoiksi on tytöt saaneet vaikka minkälaista öttiäistä ja siinä olikin miettimistä, että ketkä pääsee muuttamaan uuteen kotiin.


Muuttopuuhissa, uuteen ekologiseen aaltopahvikotiin.Todella suuri plussa ulkonäölle!
Tämä sopii esteettisempäänkin kotiin ja meidän tapauksessa tämä saa jäädä pojan huone - leikkihuoneeseen, koska ei ole yhtään tyttömäinen, joten sopii siis pojillekkin.

Tämän voi lapsi itse värittää halutun väriseksi, mutta en taida 

Minä oli luullut näitä aina paljon kalliimminksi, mutta eihän tämä maksakkaan kuin 28 euroa ja OIH.ssa ei ole muuten toimitusmaksuja.


Tästäkin talonrakennus puuhasta kerroin instagramissa jo viikonloppuna - käykää kurkkaan mitä tehtiin tänään

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!